Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aprindere electronica cu platina.

Vizitator Komissar

Postări Recomandate

am pus acum in baza sd 338 si nu face nimic

Daca este conectat la +, trebuie sa fie blocat, iar daca este conectata la - trebuie sa fie deschis.Ce tensiuni aveti pe colectorul SU(cu rezistenta de sarcina), in cele doua situatii?Nu stiu cum putem afla date despre senzor.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

38

• davidut5

35

• Tudor Badescu

8

• yo9hnf

2

Top autori în acest subiect

nu am rezistenta de sarcina, am pus 2 ventilatoare, asa vad cand am curent sau nu, deci daca acum nu mai face nimic inseamna ca buba este placuta mica, pentru ca daca scoteam firele de la senzor tot blocata ramaneaexista vreo sansa sa refacem placuta cu piese "gasibile"?

Link spre comentariu

SU sunt buni, am comandat cu rezistenta de 100R in colector sd338 l

Eu v-am scris sa comandati baza SD, cu rezistenta, daca puteti scoate placuta verticala, pentru a verifica intregul montaj de putere.
Link spre comentariu

am comandat baza sd338-nimc

Atunci SD-ul este defect.Schema de putere functioneaza ca aceasta din atasament, deci prin comanda SD(in schema BD), trebuie sa functioneze.[attachment=0]Aprindere auto.JPG[/attachment]
Link spre comentariu

daca pun degetul in baza sd 338 am 2 v pe iesire la ventilator, cred ca este de la rez de 100RGreseala mea, cupleaza cu rezistenta de 100R spre masa, acum mi-am dat seama sa incerc sa pun si la masa

Link spre comentariu

Ati scris ca pe o bobina functioneaza.Deci poate fi traductorul defect sau montajul de pe placuta verticala, pe o ramura.Trebuie localizat defectul si apoi gasita o solutie de remedire.

Link spre comentariu

Am vazut in PDF, ca semnalul apare pe 7, alimentati conform schemei senzorul si masurati daca semnalul variaza in functie polariatatea magnetului.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări