Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aprindere electronica cu platina.

Vizitator Komissar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

38

• davidut5

35

• Tudor Badescu

8

• yo9hnf

2

Top autori în acest subiect

Code Device Manf Base Package Leaded Equivalent/Data FC BFQ64 Sie P BFT98T FC BFP29 Sie X BFT97 FC KTK597C KEC F USM 20V Nch FET for cap mic & audio la NC nici eu nu am gasit nimic

Link spre comentariu

am gasit ceva la NC=BFR53 NPN 2 GHz wideband transistor, inlocuitor cred bf240celalalt FC nu il gasesc in aceeasi carcasa SOT23 ,si cred ca ar trebui sa fie PNP, cele pe care le-am gasit in alta carcasa sunt tot NPN

Link spre comentariu

Eu am folosit pe Dacia, o aprindere copiata dupa cea de Oltcit, cu un BUX 81 si rezultate excelente; din pacate nu gasesc schema, dar poate isi aduce cineva aminte, e o schema simpla si buna.

Link spre comentariu

Din enuntul de pe prima pagina, nu se intelege ca ar dori aprindere pentru senzor hall." Poate parea o cerere mai ciudata, dar din diferite motive, ma interseaza genul acesta de aprindere, mai putin utilizat...Este vorba de o apridere electronica care nu elimina platina, insa schimba modul in care aceasta influenteaza aprindere."

Link spre comentariu

Din enuntul de pe prima pagina, nu se intelege ca ar dori aprindere pentru senzor hall.

Nu, dar daca cititi toata discutia, da. Pentru Dl.davidut5Mai verificati traseele de pe fluturas(placuta verticala), daca nu ati desenat gresit circuitul din careu.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment]Conform desenului capsulei care-l am, sunt legate emiterul si baza impreuna, la fel este si la T3.
Link spre comentariu

Mai verificati daca nu cumva este numerotat invers(in desen) conectorul fluturasului, nu prea corespund cu cele ale placii mari.Desenul fluturasului, este cumva in oglinda?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări