Vizitator steveme Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Salutare tuturor,Am si eu o mare problema pe care sper sa ma puteti ajuta sa o rezolv.Am facut cateva casete luminoase de exterior cu tuburi de neon respectiv drosere electronice.Dupa ceva vreme am inceput sa se arda, efectiv pe tronsoane, nu separat, cate 4-5 deodata.Mi s-a spus ca e probabil din cauza diferentelelor de tensiune, rugamintea mea este daca imi poate spune cineva care ar putea fi problema si cum o pot rezolva.Numai bine. Link spre comentariu
SORAN Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Cu LED-uri o poti rezolva daca tot esti la sectiunea asta! Link spre comentariu
pirvuti Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 atentzie unde amplasezi droserele. eu le pun pe rama in lateral si mai dau si cu silicon sa nu ajunga apa la ele. si mai depinde si ce drosere electronice folosesti ca daca ai pus "vito" turcesti asta e... nu intzeleg de ce diferente de tensiune vorbesti. nu le-ai pus in paralel alimentarile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum