Vizitator teo76 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Acum cativa ani am fost la o nunta la care sonorizarea a fost facuta de un dj (bine am fost la mai multe nunti cu dj dar asta mi-a atras atentia ) si la care muzica de petrecere (hore, sarbe ,melodii cantate de diversi lautari )se auzea intrun fel anume ,aveai impresia ca acele melodii sunt cantate live .Imi pare rau ca atunci nu eram asa pasionat de sist de sonorizare si nu am fost curios sa vad ce scule avea dj .Nedumerirea mea este cum reusea sa imite muzica pusa de dj o melodi cantata live ?(m-am gindit ca poate mi se parea de la vin dar acest lucru l-am remarcat de la inceputul nuntii )Ce il ajuta sa faca asta ?boxele?sculele ?separarea frecventelor ptr bas, medii ,inalte ? (poate spun vreo prostie ) muzica de pe cd si nu mp3 de pe calculator? daca nu am postat bine rog moderatorul sa mute topicul unde crede de cuvinta Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 multe formatii care canta pe la nunti isi scot discuri direct cu melodiile cantate la nunti, eu majoritatea muzicii care o am pt acest gen de evenimente este inregistrata astfelasta ar putea fi o eventuala explicatie Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 poate a bagat ceva efecte pe mixer, un ecou, ring sau ceva similar..... Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Dinamica e cea care dă impresia de muzică live. Probabil erau trase bine, fără normalizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum