Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesare? boxe?sau urechea ma insela ?

Vizitator teo76

Postări Recomandate

Vizitator teo76

Acum cativa ani am fost la o nunta la care sonorizarea a fost facuta de un dj (bine am fost la mai multe nunti cu dj dar asta mi-a atras atentia ) si la care muzica de petrecere (hore, sarbe ,melodii cantate de diversi lautari )se auzea intrun fel anume ,aveai impresia ca acele melodii sunt cantate live .Imi pare rau ca atunci nu eram asa pasionat de sist de sonorizare si nu am fost curios sa vad ce scule avea dj .Nedumerirea mea este cum reusea sa imite muzica pusa de dj o melodi cantata live ?(m-am gindit ca poate mi se parea de la vin dar acest lucru l-am remarcat de la inceputul nuntii :speriat )Ce il ajuta sa faca asta ?boxele?sculele ?separarea frecventelor ptr bas, medii ,inalte ? (poate spun vreo prostie :bataie ) muzica de pe cd si nu mp3 de pe calculator? daca nu am postat bine rog moderatorul sa mute topicul unde crede de cuvinta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

1

• Dj_Dog

1

• aTaelectronics

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

multe formatii care canta pe la nunti isi scot discuri direct cu melodiile cantate la nunti, eu majoritatea muzicii care o am pt acest gen de evenimente este inregistrata astfelasta ar putea fi o eventuala explicatie

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări