fum3z Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Eu am cumparat Minet din Bricolage 5,4 lei mlAre cam 1,5 cm grosime dar l-am pus in 3 bucati si aracet la 6 lei kg Link spre comentariu
dann_262003 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 am o problema cu un cd player yamaha cdx-630e ( productie 1989 ) , la volum mare incepe sa "sara" chiar si cu lentila noua ( originala kss 150a inlocuita cu echivalent kss 210a ) .ce pot sa pun sub el sa-mi absoarba vibratiile ? e posibil sa fie lentila de vina , adica sa nu vrea decat kss 150a ?multumesc !si cu lentila originala va face la fel(poate mai putin).am si eu un kenwood dp7020 cu aceeasi lentila si am incercat tot felul de artificii.singura care dat roade a fost mutarea aparatului intr-un loc unde nu era afectat de trpidatiile de la bas si/sau ridicarea lui din partea frontala cu 20-30grade pt a mai amortiza din socuri.si daca tot suntem la subiectul fono absorbant,am si eu o pereche de boxe la care am constatat ca lipseste fonoabsorbantul(nu au din fabrica).credeti ca se poate imbunatati calitatea sunetului daca le pun,chiar daca producatorul a considerat ca nu e nevoie?este vorba de kenwood jl602 Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 salut ! am incercat diferite metode , singura ca re a mers a fost cu cd-playerul in mana . "rac-ul" in care tin sculele este lipit de boxa din stanga ( din lipsa de spatiu ) . o solutie ar fi sa pun un spatiu intre boxa si scule dar am nevoie de asa ceva http://audio.shop.ebay.de/i.html?_nkw=S ... m270.l1313 sa le inalt suficient cat sa nu ma mai incurce plinta eu am o pereke de boxe kenwood kl 777s ( fabricate prin '81 ) au ca si material fono absorbant doar o bucata de vatelina ca in subele de iarna in spatele dif. de bas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum