Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 ok, daca nu gasiti vatelina, goliti farmaciile de vata :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 am gasit in Bucur Obor la etaj un fel de vatelina care se numeste Minet si mi se pare bun. Sunt de toate grosimile de la 1 cm la 2 cm Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 vatelina=vata minerala?e buna vata minerala?vatelina din haine(geci) a buna? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 ca tot ati reinviat un post din 1975, hai sa ma bag si eu...vatelina egal aia de se gaseste la 6 ron metrul la latime de 4 metri in magazinul Obor... adica aia care se foloseste in industria producatoare de geci, pilote si perne... Minet este marca inregistrata a unui producator... Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 pana in obor am cel putin 600km dus/intors iar in tg-jiu nu stiu de unde pot gasii asa ceva. cu vata minerala m-am lamurit intre timp.deci o solutie comvenabila ,in cazul in care nu gasesc vatelina,ar fii as ma duc la sh si sa cumpar cateva geci.pe care apoi sa le desfac si sa scot vatelina,nu? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 ce grosime si ce suprafata vrei? Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 ca grosime,cred ca ar ajunge si 2cm,iar ca suprafata ar fii cam 2,8m^2(e vorba de o incinta de 280l,facuta dintr-o coala intreaga de pal,care are 1.2x2,4,parca) Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 luati cate o perna din vata si scoateti umplutura din ea Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 pana in obor am cel putin 600km dus/intors iar in tg-jiu nu stiu de unde pot gasii asa ceva. cu vata minerala m-am lamurit intre timp.deci o solutie comvenabila ,in cazul in care nu gasesc vatelina,ar fii as ma duc la sh si sa cumpar cateva geci.pe care apoi sa le desfac si sa scot vatelina,nu?Pe la confectii ai incercat sa vorbesti cu careva? Asta daca or mai fi confectiile :rade:Sau dute pe la artego(stii tu unde) si poate ai noroc sa gasesti o plapuma - doua, poate ai noroc si la negociat. Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 luati cate o perna din vata si scoateti umplutura din ea si asta e o idee buna,si as iesii si ceva mai ieftin decat sa cumpar geci.Pe la confectii ai incercat sa vorbesti cu careva? Asta daca or mai fi confectiile de produs mai produc,ca mai vad dimineata cand ma duc la scoala persoane care se duc acolo,dar nu cunosc pe nimeni care sa ma poata ajuta. sper sa gasesc in oras,daca nu,ma duc la sh,acolo la artego,trebuie sa gasesc ceva . Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 uite aici minet ,al 8 -lea de sus in jos,iti iei cat vrei,mai dai 5 lei la posta si stai linistit.Are si mai gros,dai un tel, mail si intrebi Se poate gasi si mai ieftin minetul la magazine mici prin oras de confectii ,intr-adevar,dar trebuie sa cauti sau iti spuna cineva.Minetul este cel mai bun din mai multe pcte de vedere decat bureti,vata si alte improvizatii Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 ce pot sa fac pentru tine, e sa te rog sa te interesezi de unde pleaca de la tine din oras microbuzele pentru bucuresti si unde ajung aici... sa vorbesti ca idee cu un sofer de acolo sa-ti spuna cat iti ia, daca cineva iti pune un pachet(dimensiunea unei sacosi mai mari) in bucuresti si ti-l aduce in targu jiu... iar eu pot sa-ti pun pachetul la microbuz, ca nu mi-or pica mainile...cine stie, poate vreau si eu ceva din targu jiu vreodata...sau sa comanzi de pe site-ul pe care ti l-a sugerat CBI, nu dai o avere in plus, dar sunt materiale dedicate... si-ti sosesc acasa. Link spre comentariu
kappy Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Intrati intr-un Second-Hand si aruncati o privire peste perinile si plapumele ce le gasiti pe acolo....cu putin noroc o sa gasiti si facute cu "Minet" Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 ce pot sa fac pentru tine, e sa te rog sa te interesezi de unde pleaca de la tine din oras microbuzele pentru bucuresti si unde ajung aici... sa vorbesti ca idee cu un sofer de acolo sa-ti spuna cat iti ia, daca cineva iti pune un pachet(dimensiunea unei sacosi mai mari) in bucuresti si ti-l aduce in targu jiu... iar eu pot sa-ti pun pachetul la microbuz, ca nu mi-or pica mainile...cine stie, poate vreau si eu ceva din targu jiu vreodata...sau sa comanzi de pe site-ul pe care ti l-a sugerat CBI, nu dai o avere in plus, dar sunt materiale dedicate... si-ti sosesc acasa. aveti pm!multumes pentru oferta!desigur ca va voi ajuta cu placere...si pe dvs i pe oricine altcineva care va avea vreodata nevoie de ceva din tg-jiu. Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 salutare !am o problema cu un cd player yamaha cdx-630e ( productie 1989 ) , la volum mare incepe sa "sara" chiar si cu lentila noua ( originala kss 150a inlocuita cu echivalent kss 210a ) .ce pot sa pun sub el sa-mi absoarba vibratiile ? e posibil sa fie lentila de vina , adica sa nu vrea decat kss 150a ?multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum