Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un material "fonoabsorbant" ?

bogdan exit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranzistor

5

• bogdan exit

3

• Mircea Bartic

3

• Shambala

2

• 4 ani mai târziu...

ca tot ati reinviat un post din 1975, hai sa ma bag si eu...vatelina egal aia de se gaseste la 6 ron metrul la latime de 4 metri in magazinul Obor... adica aia care se foloseste in industria producatoare de geci, pilote si perne... Minet este marca inregistrata a unui producator...

Link spre comentariu

pana in obor am cel putin 600km dus/intors :nebunrau: iar in tg-jiu nu stiu de unde pot gasii asa ceva. cu vata minerala m-am lamurit intre timp.deci o solutie comvenabila ,in cazul in care nu gasesc vatelina,ar fii as ma duc la sh si sa cumpar cateva geci.pe care apoi sa le desfac si sa scot vatelina,nu?

Link spre comentariu

pana in obor am cel putin 600km dus/intors :nebunrau: iar in tg-jiu nu stiu de unde pot gasii asa ceva. cu vata minerala m-am lamurit intre timp.deci o solutie comvenabila ,in cazul in care nu gasesc vatelina,ar fii as ma duc la sh si sa cumpar cateva geci.pe care apoi sa le desfac si sa scot vatelina,nu?

Pe la confectii ai incercat sa vorbesti cu careva? Asta daca or mai fi confectiile :rade:Sau dute pe la artego(stii tu unde) si poate ai noroc sa gasesti o plapuma - doua, poate ai noroc si la negociat.
Link spre comentariu

luati cate o perna din vata si scoateti umplutura din ea

:dans: si asta e o idee buna,si as iesii si ceva mai ieftin decat sa cumpar geci.

Pe la confectii ai incercat sa vorbesti cu careva? Asta daca or mai fi confectiile :rade:

de produs mai produc,ca mai vad dimineata cand ma duc la scoala persoane care se duc acolo,dar nu cunosc pe nimeni care sa ma poata ajuta. sper sa gasesc in oras,daca nu,ma duc la sh,acolo la artego,trebuie sa gasesc ceva .
Link spre comentariu

uite aici minet ,al 8 -lea de sus in jos,iti iei cat vrei,mai dai 5 lei la posta si stai linistit.Are si mai gros,dai un tel, mail si intrebi

Se poate gasi si mai ieftin minetul la magazine mici prin oras de confectii ,intr-adevar,dar trebuie sa cauti sau iti spuna cineva.Minetul este cel mai bun din mai multe pcte de vedere decat bureti,vata si alte improvizatii

Link spre comentariu

ce pot sa fac pentru tine, e sa te rog sa te interesezi de unde pleaca de la tine din oras microbuzele pentru bucuresti si unde ajung aici... sa vorbesti ca idee cu un sofer de acolo sa-ti spuna cat iti ia, daca cineva iti pune un pachet(dimensiunea unei sacosi mai mari) in bucuresti si ti-l aduce in targu jiu... iar eu pot sa-ti pun pachetul la microbuz, ca nu mi-or pica mainile...cine stie, poate vreau si eu ceva din targu jiu vreodata...sau sa comanzi de pe site-ul pe care ti l-a sugerat CBI, nu dai o avere in plus, dar sunt materiale dedicate... si-ti sosesc acasa.

Link spre comentariu

ce pot sa fac pentru tine, e sa te rog sa te interesezi de unde pleaca de la tine din oras microbuzele pentru bucuresti si unde ajung aici... sa vorbesti ca idee cu un sofer de acolo sa-ti spuna cat iti ia, daca cineva iti pune un pachet(dimensiunea unei sacosi mai mari) in bucuresti si ti-l aduce in targu jiu... iar eu pot sa-ti pun pachetul la microbuz, ca nu mi-or pica mainile...cine stie, poate vreau si eu ceva din targu jiu vreodata...sau sa comanzi de pe site-ul pe care ti l-a sugerat CBI, nu dai o avere in plus, dar sunt materiale dedicate... si-ti sosesc acasa.

:101 aveti pm!multumes pentru oferta!desigur ca va voi ajuta cu placere...si pe dvs i pe oricine altcineva care va avea vreodata nevoie de ceva din tg-jiu.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator hagiufa

salutare !am o problema cu un cd player yamaha cdx-630e ( productie 1989 ) , la volum mare incepe sa "sara" chiar si cu lentila noua ( originala kss 150a inlocuita cu echivalent kss 210a ) .ce pot sa pun sub el sa-mi absoarba vibratiile ? e posibil sa fie lentila de vina , adica sa nu vrea decat kss 150a ?multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări