bogdan exit Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 oare merge ca material fonoabsorbant polestiren in care sunt puse aparatele electocasnice.M-ia zis cineva ca daca il pui in diluant se face ca o pasta cum este poliuretanul spuma????? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 eu nu pot intelege motivul pentru care cautati continuu alte materiale fonoabsorbante, care mai de care mai ciudate. :x folositi Vatelina, lana, sau buretele tip "cofraj de oua" Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Nu merge. Mai ales dupa ce l-ai pus in diluant :PUnde se gaseste burete tip cofraj de oua ? (in cantitati mai mari) Si cam cat costa ? Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iulie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2005 mar interesa si pe mine buretele tip "cofraj de oua" dar unde as gasi eu la mine in focsani ca aici nu prea gasesti nimic dar buretele drept merge? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 Se gaseste din belsug la belferii de lucreaza in IT, o groaza de componente de server se livreaza in astfel de ambalaj ... Link spre comentariu
C0B Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 gaseste = gratis ?Ca de altfel mai toti fabricantii de boxe de pe forum ar avea de vanzare..daca nu comanda on line la telezimex..sau la senia..sau etc.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 18, 2005 Partajează Postat Iulie 18, 2005 In franta.....Am de vanzare lana :lol: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 In franta.....Am de vanzare lana :lol:*In RO e la fel (trust me... :roll: ) dar cantitatile sunt (ca si in FR) limitate iar placile destul de mici (deci sau faci bookshelf-uri sau "mananci" rezultatul livrarilor de material pe un an de zile...)Morala... :roll: Pana la urma tot la lana se ajunge... :wink: Sa foloseasca si ea, Miorita, la ceva... :lol: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 19, 2005 Partajează Postat Iulie 19, 2005 eu vand oi ........ de beleti le beliti voi :lol: :lol: sau le tundeti, faceti ce stiti :lol: :lol: Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iulie 19, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2005 Am sa incerc sa caut pe la mine prin oras burete tip "cofraj de oua" daca nu gasesc am sa incerc lana sau vatelina :wink: ori cum multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Vizitator valentine146 Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 cel mai bun si economic este cauciucul expandat gen neopren, in comert se gaseste ca saltea de plaja cu grosimi de 1,5-2cm, care fiind plan, se taie si se lipeste pe peretii incintei Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 cel mai bun si economic este cauciucul expandat gen neopren, in comert se gaseste ca saltea de plaja cu grosimi de 1,5-2cm, care fiind plan, se taie si se lipeste pe peretii incinteiadevarat ca este cel mai usor de folosit, dar esti sigur ca este cel mai bun ?eu am strans de-a lungul anilor de la calculatoare cam 3 saci mari cu bureti - si credeti-ma ca erau indesati, nu gluma. (am avut o mica firma de calculatoare)dar cu toate astea, formatul tip cofraj de oua nu s-au adunat nici de un bookshelf. ori erau f. subtiri, ori f. mici, si oricum mult mai putin adanci fata de cele ce am vazut ca folosesc americanii. si mai ales, foarte putini.poate importatorii sa fi primit bucati mai mari, la unele lazi cu componente OEM...Vasile, cu cat vinzi lana ? :Dadi_0106, noi nu suntem Nea Alecu... ( stii cantecul, nu ?) doar pe Descopery am vazut cum tund australienii oile Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 Cred ca o solutie interesanta shi ieftina ar fi folosirea foilor de burete prins cu capse din loc in loc ,sa imita textura "cofragului",shi pot sa zic ca se aude super !!! Keep it LOOOOUD! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 cel mai bun si economic este cauciucul expandat gen neopren, in comert se gaseste ca saltea de plaja cu grosimi de 1,5-2cm, care fiind plan, se taie si se lipeste pe peretii incinteinu recomand asa ceva, suprafata din cate stiu eu este fina si nu poroasa, si mai e si plana pe deasupra => nu elimina suficient undele stationarece naiba, nu gasiti vatelina? :evil: va dati banii pe tot felul de porcarii, ca in final sa ajungeti tot la vatelina sau la burete, sunteti culmea :roll: ok, treaba voastra, banii vostrii...... 8) Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 problema e ca in bucuresti am cautat peste tot vatelina si tot n-am gasit pe nicaieri...daca voi stiti pe unde as putea gasi asa ceva..postati aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum