Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un material "fonoabsorbant" ?

bogdan exit

Postări Recomandate

oare merge ca material fonoabsorbant polestiren in care sunt puse aparatele electocasnice.M-ia zis cineva ca daca il pui in diluant se face ca o pasta cum este poliuretanul spuma?????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranzistor

5

• bogdan exit

3

• Mircea Bartic

3

• Shambala

2

eu nu pot intelege motivul pentru care cautati continuu alte materiale fonoabsorbante, care mai de care mai ciudate. :x folositi Vatelina, lana, sau buretele tip "cofraj de oua"

Link spre comentariu

mar interesa si pe mine buretele tip "cofraj de oua" dar unde as gasi eu la mine in focsani ca aici nu prea gasesti nimic dar buretele drept merge?

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

In franta.....Am de vanzare lana :lol:

*In RO e la fel (trust me... :roll: ) dar cantitatile sunt (ca si in FR) limitate iar placile destul de mici (deci sau faci bookshelf-uri sau "mananci" rezultatul livrarilor de material pe un an de zile...)Morala... :roll: Pana la urma tot la lana se ajunge... :wink: Sa foloseasca si ea, Miorita, la ceva... :lol:
Link spre comentariu

Am sa incerc sa caut pe la mine prin oras burete tip "cofraj de oua" daca nu gasesc am sa incerc lana sau vatelina :wink: ori cum multumesc pentru sfaturi

Link spre comentariu
Vizitator valentine146

cel mai bun si economic este cauciucul expandat gen neopren, in comert se gaseste ca saltea de plaja cu grosimi de 1,5-2cm, care fiind plan, se taie si se lipeste pe peretii incintei

Link spre comentariu

cel mai bun si economic este cauciucul expandat gen neopren, in comert se gaseste ca saltea de plaja cu grosimi de 1,5-2cm, care fiind plan, se taie si se lipeste pe peretii incintei

adevarat ca este cel mai usor de folosit, dar esti sigur ca este cel mai bun ?eu am strans de-a lungul anilor de la calculatoare cam 3 saci mari cu bureti - si credeti-ma ca erau indesati, nu gluma. (am avut o mica firma de calculatoare)dar cu toate astea, formatul tip cofraj de oua nu s-au adunat nici de un bookshelf. ori erau f. subtiri, ori f. mici, si oricum mult mai putin adanci fata de cele ce am vazut ca folosesc americanii. si mai ales, foarte putini.poate importatorii sa fi primit bucati mai mari, la unele lazi cu componente OEM...Vasile, cu cat vinzi lana ? :Dadi_0106, noi nu suntem Nea Alecu... ( stii cantecul, nu ?) :d doar pe Descopery am vazut cum tund australienii oile
Link spre comentariu
Vizitator lukacristian

Cred ca o solutie interesanta shi ieftina ar fi folosirea foilor de burete prins cu capse din loc in loc ,sa imita textura "cofragului",shi pot sa zic ca se aude super !!! Keep it LOOOOUD!

Link spre comentariu

nu recomand asa ceva, suprafata din cate stiu eu este fina si nu poroasa, si mai e si plana pe deasupra => nu elimina suficient undele stationarece naiba, nu gasiti vatelina? :evil: va dati banii pe tot felul de porcarii, ca in final sa ajungeti tot la vatelina sau la burete, sunteti culmea :roll: ok, treaba voastra, banii vostrii...... 8)
Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

problema e ca in bucuresti am cautat peste tot vatelina si tot n-am gasit pe nicaieri...daca voi stiti pe unde as putea gasi asa ceva..postati aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări