mila Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 A asculta e o arta ...nici nu stiu sa ma exprim corect , din experienta proprie ...devii subiectiv ,esti cu sufletul langa realizarea ta...desi asculti si esti constient ascultand ca celelant suna altfel ...mai bine!?depinde si de starea sufleteasca (tehnica) , oboseala, emotia , muzica pe care o ascultiazi pare ca e ceea mai buna realizare ,maine nu mai pare la fel!eu va invidiez ca ati reusit sa va reuniti si sa aveti 2-3 ore placute impreuna! asta conteaza! Link spre comentariu
fcon Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Nu doresc sa monopolizez topicul, desi cam asta fac... Imi cer scuze! Mai intervin si de aceasta data, ca sa dau un citat, un moment de sinceritate absoluta, care mie imi place in mod deosebit: "Chiar daca mereu am auzit un sunet mai bun [...] in alte parti, asta nu mi-a indus niciodata un sentiment de nemultumire sau de frustrare la intoarcerea la sunetul de acasa. Pentru ca acesta e al meu, in oarecare masura rodul trudei mele. Ba as putea spune ca orice alta calitate superioara gasita si auzita in alta parte m-a facut si mai fericit. Pentru sentimentul ca se poate si mai bine! E ca atunci cand ti se confirma credinta in BINE si nu in rau si ca atunci cand afli ca nu esti singurul nebun. Ca o admiratie pentru arta si frumos. Pentru ca arta nu e facuta decat sa aduca bucurie si inaltare, nu frustrare si cadere in trairi negative!". Mi-ar fi placut sa fi fost eu cel care a rostit/scris cuvintele acestea... Il impartasesc tuturor celor care iubesc muzica si aparatele de facut/reprodus muzica (chiar daca, poate am mai facut-o in vreun alt topic...). Cred sincer ca la aceasta intelepciune ar trebui sa ajungem cu totii, la un moment dat... Link spre comentariu
zal Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Într-adevăr, amplifurile nu se ascultă cu osciloscopul. Link spre comentariu
sebi_c Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Într-adevăr, amplifurile nu se ascultă cu osciloscopul. Adevarat ca nu se asculta cu osciloscopul, dar cand arata bine pe osciloscop, parca suna si foarte bine la ureche. Am mai facut un GU17_PP si la cei 9W, se aude parca e de 20W. Are un bas atat de profund, ca atunci cand auzi un contrabas la o piesa de jazz zici ca e langa tine. E vorba de amplificatorul cu oscilograme de semnale dreptunghiulare de 28Hz, parca copiate din manuale. Asa ca, oarecare corelatie e! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum