Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clona amplif Revox S52 (EL84 pp)

Vizitator viobio

Postări Recomandate

A asculta e o arta ...nici nu stiu sa ma exprim corect , din experienta proprie ...devii subiectiv ,esti cu sufletul langa realizarea ta...desi asculti si esti constient ascultand ca celelant suna altfel ...mai bine!?depinde si de starea sufleteasca (tehnica) , oboseala, emotia , muzica pe care o ascultiazi pare ca e ceea mai buna realizare ,maine nu mai pare la fel!eu va invidiez ca ati reusit sa va reuniti si sa aveti 2-3 ore placute impreuna! asta conteaza!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

15

• fcon

11

• hpavictor

11

• nichishoru

10

Top autori în acest subiect

Nu doresc sa monopolizez topicul, desi cam asta fac... Imi cer scuze! :jytuiyu

Mai intervin si de aceasta data, ca sa dau un citat, un moment de sinceritate absoluta, care mie imi place in mod deosebit:

"Chiar daca mereu am auzit un sunet mai bun [...] in alte parti, asta nu mi-a indus niciodata un sentiment de nemultumire sau de frustrare la intoarcerea la sunetul de acasa. Pentru ca acesta e al meu, in oarecare masura rodul trudei mele.

Ba as putea spune ca orice alta calitate superioara gasita si auzita in alta parte m-a facut si mai fericit. Pentru sentimentul ca se poate si mai bine! E ca atunci cand ti se confirma credinta in BINE si nu in rau si ca atunci cand afli ca nu esti singurul nebun. Ca o admiratie pentru arta si frumos.

Pentru ca arta nu e facuta decat sa aduca bucurie si inaltare, nu frustrare si cadere in trairi negative!".

Mi-ar fi placut sa fi fost eu cel care a rostit/scris cuvintele acestea...

Il impartasesc tuturor celor care iubesc muzica si aparatele de facut/reprodus muzica (chiar daca, poate am mai facut-o in vreun alt topic...).

Cred sincer ca la aceasta intelepciune ar trebui sa ajungem cu totii, la un moment dat...

Link spre comentariu

Într-adevăr, amplifurile nu se ascultă cu osciloscopul. :da

Adevarat ca nu se asculta cu osciloscopul, dar cand arata bine pe osciloscop, parca suna si foarte bine la ureche. Am mai facut un GU17_PP si la cei 9W, se aude parca e de 20W. Are un bas atat de profund, ca atunci cand auzi un contrabas la o piesa de jazz zici ca e langa tine. E vorba de amplificatorul cu oscilograme de semnale dreptunghiulare de 28Hz, parca copiate din manuale. Asa ca, oarecare corelatie e!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări