hpavictor Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Cu cea mai mare placere as participa si eu la auditii , dar din cauza programului exagerat de incarcat.....daca reuseste totusi DANZUP sa participe ( el avand calitatea de nas si coautor al amplificatorului meu ! ) voi fi mandru de reprezentare si sustinere , si veti putea sa va delectati de calitatea redarii micului meu amplificator SE cu EL84 si trafo out de Rubin , ca sa apreciati singuri daca este manelizat ( cum sustin carcotasii si glumetii forumului ) prin montarea acelui selector de 4 surse de semnal , atenuator in 63 de trepte logaritmice si afisaj LCD albastru , telecomanda IR , totul condus cu microcontroler Atmega ( proiectul si realizarea desavarsita a lui DANZUP ) ! Sper eu , reprezinta o simbioza perfecta intre tehnologia pe tuburi si cea cu microprocesoare ! Merita sa va convingeti , si daca cuiva o sa-i placa , poate sa se inspire din ideile noastre ! Astept parerea Dvoastra si va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
zal Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Cînd a rămas audiţia? Şi cum se va organiza mersul pînă acolo? Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Cînd a rămas audiţia? Şi cum se va organiza mersul pînă acolo?A ramas pe Sambata dupa prinz (depinde si de programul lui Vio care lucreaza dimineata) iar de ajuns se ajunge usor cu Tramvaiul 21 + (autobuz galben Fundeni-Voluntari sau pe jos pe sub podul Europa un sfert de ora). Dar mai bine vedeti cine vine cu masina personala si va lipiti de el/ei. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 D-le Nichisoru multumesc frumos pt invitatie inca nu stiu daca pot ajunge dar daca pot sa vin cu masina mai pot sa iau cativa cu mine (revin cu un raspuns sigur joi-vineri) daca totusi voi veni as vrea sa vin si cu un amplificator si un preu (daca se poate) pt a le asculta in conditii de hi-end aparatele in cauza sunt cele dn link-ul de mai jos (din pacate ale mele nu arata asa bine): http://www.hifi-wiki.de/index.php/Blaupunkt_MA-240 Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 daca totusi voi veni as vrea sa vin si cu un amplificator si un preu (daca se poate) pt a le asculta in conditii de hi-end Nu stiu cit de Hi-End sunt boxele mele (Isophone - niste vintage-uri luate din targ dar care mie mi-au placut mai mult decat cea ce aveam deja: Teac pe doua cai), dar macar le vom asculta pe aceleasi boxe ca sa putem compara. Ideea initiala era sa comparam doua scule PP cu aceiasi finali dar de fabricatie diferita.Daca cineva vine cu boxe mai bune e si mai bine. Vorbim Joi-vineri. Link spre comentariu
danzup Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 daca totusi voi veni as vrea sa vin si cu un amplificator si un preu (daca se poate) pt a le asculta in conditii de hi-end Nu stiu cit de Hi-End sunt boxele mele (Isophone - niste vintage-uri luate din targ dar care mie mi-au placut mai mult decat cea ce aveam deja: Teac pe doua cai), dar macar le vom asculta pe aceleasi boxe ca sa putem compara. Ideea initiala era sa comparam doua scule PP cu aceiasi finali dar de fabricatie diferita.Daca cineva vine cu boxe mai bune e si mai bine. Vorbim Joi-vineri. Pot sa vin eu cu trianglele mele dar la 40kg bucata si 1metru si 30de centimetri cam greu cu transportul !!! Link spre comentariu
fcon Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Daca cineva vine cu boxe mai bune e si mai bine.Se poate si cu boxe bookshelf mai bune, minimonitoare Yamaha; este OK? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Pot sa vin eu cu trianglele mele dar la 40kg bucata si 1metru si 30de centimetri cam greu cu transportul !!!dan daca vin cu masina le putem lua daca vrei Link spre comentariu
danzup Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Pot sa vin eu cu trianglele mele dar la 40kg bucata si 1metru si 30de centimetri cam greu cu transportul !!!dan daca vin cu masina le putem lua daca vreiOk !Asa ramane !deci avem Triangle Antal EX la auditie sau ca sa zic asa : Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Prin amabilitatea lui Viobio, am să fiu prezent şi eu cu ampliful clasă A cu EL12, poate mă car şi cu preul pe lampă. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Doresc sa fac o propunere : sa deschidem o lista cu doritorii ce vor participa , evident si cu ce.....exponate , suport tehnic , consultanta , sponsorizare etc....hotarand intervalul de timp disponibil al gazdei , pentru a micsora eforturile si eventualele pagube nedorite , deranj , suprasolicitarea familiilorfiecaruia..... Pentru orice exista justificari , dar scopul nostru totusi ramane schimbul de experienta , pentru auditii perfecte si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Păi care suprasolicitări, ale căror familii? Se vine cu nevestele şi copii? Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Păi care suprasolicitări, ale căror familii? Se vine cu nevestele şi copii? Nu am decat nevasta si ea si-a facut deja program cu "fetele" asa ca nu sunt probleme .Vinul si "uleiul de sarpe" din partea casei.Eu am propus ca ora de start 13:00 ca sa aibe timp fiecare sa-si faca programul de familie si sa se mai domoleasca circulatia. Cat despre participanti parca s-au inscris ferm urmatorii:-Viorel,-Fcon,-Zal,-Danzup-Dj_Dog-Victor (poate se elibereaza dupa pranz )-alti invitati surpriza....? Link spre comentariu
zal Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Cred că e foarte bine la ora 13:00, sigur că nu vom exagera cu prezenţa mai mult decît e cazul. Link spre comentariu
fcon Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Eu aduc CD-uri de test noi (pe 2010). si , nu uitati sa luati si cablurile pentru boxe!Dane, cred ca ar fi bine sa facem pentru alte ocazii un selector separat de surse (3-4) cu relee, telecomandat, astfel comparatiile vor fi mai usoare; ce zici?Vom avea, deci, cel putin 5-6 amplificatoare: , , , x 2, Ce bogatie! ... ne facem de cap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum