radorim Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Buna tuturor, in urma cu vreun an, aprinderea nu se mai oprea din pacanit asa ca l-am scos din priza si am trecut la chibrit!Suspectam ochiul mic care, acum,nu arde decit cu busonul impins de mine, cum l-am lasat cum se stinge!!Parerea mea e ca ar trebui schimbata piesa din spatele butonului de plastic( robinet, distribuitor, canea-nu stiu cum sa-i zic)dar unde se gasesc din astea si cit e de corect sa ma bag eu la manopera asta!?(In cazul cind e asta cauza!!)MULTUMESC! Link spre comentariu
iulidan2 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 E logic ca piese sa aiba doar cei care fac service la semenea scule, iar interventiile, pot fi riscante. Link spre comentariu
nelu F Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Aragazul are siguranta oprire gaz pe fiecare ochi (adica taie gazul la stingerea accidentala a flacarii)?Daca da, atunci ar trebui suspectat dispozitivul care opreste gazul la ochiul respectiv. Link spre comentariu
matryx Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 dar de unde esti? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 dar de unde esti? Cu ce-l ar ajuta daca spune de unde e? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum