alex26 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Am cumparat si eu un esr pr3 anul trecut si inca nu m-am obisnuit cu el.Spre exemplu am cumparat o multime de condensatori de diferite valori de la firma din Alexandria, marca Jamicon.Acum mai desfac si eu amplificatoare si alte electronice si am constatat urmatoarele.De exemplu un amplificator de prin 1980 sau 1990 cu condensatori Elna.La verificarea unuia de 1000 micro imi indica pe esrmetru 0,03 , si il compar cu un jamicon nou de aceeasi valoare si tensiune si imi indica la fel.Este bun condensatorul Elna , avand in vedere ca erau condensatori de firma mai buna, trebuiau sa aibe un esr mai mic?Alt exemplu ar fi ca desii un condensator Elna de 470 micro sa zicem are acelasi esr ca unul jamicon nou , pe capacimetru Elna imi indica 390 micro sau 560 micro.Am intalnit asemenea valori. Este bun sau nu?Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Condensatorii de valori mari au ESR mic. ELNA nu face condensatori LowESR, ci condensatori audio-grade. Au un ESR mic, dar nusunt ultra-low ESR, precum cei dedicati placilor de baza, Rubycon MCZ de ex. ESR PR-3 are anumite probleme cu calibrarea, valorile "danseaza", e greu sa-l pui pe zero, dar in timp te obisnuiesti si devine un aparat de folos. Link spre comentariu
VASTech Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 ESR PR-3 are anumite probleme cu calibrarea, valorile "danseaza", e greu sa-l pui pe zero, dar in timp te obisnuiesti si devine un aparat de folos.Incearca sa pui niste sonde de calitate, si nu o sa mai ai probleme cu "dansatul" Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 ESR-PR3 este disponibil la pret promotinal! Vedeti http://bazar.elforum.info/37-esr-digital- ... tails.html Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Dupa o periada indelungata de lipsa, ESR-PR4 este iarasi disponibil.Contact si detalii pe: x-roast.home.roPreturile actuale sunt de:ESR-PR3 - 120RONESR-PR4 - 140RON Link spre comentariu
petru_f Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Preturile actuale sunt de:ESR-PR3 - 120RONVreau unul.Va pot trimite datele pe MP? Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Preturile actuale sunt de:ESR-PR3 - 120RONVreau unul.Va pot trimite datele pe MP?Puteti si MP, dar preferabil sa trimiteti email. Adresa o gasiti pe http://x-roast.home.ro/esr-pr3/ESR-PR3-index.html Link spre comentariu
petru_f Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Preturile actuale sunt de:ESR-PR3 - 120RONVreau unul.Va pot trimite datele pe MP?Puteti si MP, dar preferabil sa trimiteti email. Adresa o gasiti pe http://x-roast.home.ro/esr-pr3/ESR-PR3-index.html Am trimis email de cateva zile,dar nici un raspuns. Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Am trimis email de cateva zile,dar nici un raspuns. :cry: nu am primit email-ul. :cry: Trimiteti MP va rog. Link spre comentariu
petru_f Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Unde ati scris?Mai scrieti...În data de 23 aprilie 2013, 09:39, a scris: Asa cum am scris,doresc unul la pret de 120 ron.pe adresa,FOTACHE PETRU Str.Bucurestii Noi nr.120,Galati,Galati,cp.800389.Cu posta romana. Multumesc.Am trimis si MP si am primit acest mesaj cu confirmarea imailului ce l-a primit.Eu nu mai inteleg nimic, o fi om serios? Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Nu stiu care e porblem cu e-mail ul, dar e ceva ciudat. Am primit MP-ul si cum am raspuns, luni trimit aparatul.Va multumesc. Link spre comentariu
nume_inexistent Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 In caz ca cineva mai ar fi interesat: Dupa aproape 2 ani de lipsa, ESR-PR3 si ESR-PR4 sunt iarasi disponibili. Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Deci, la ce ajuta? Dupa ce ca mai trag dupa mine un geamantan (depanare tv) sa mai trag si inca un aparat care ce face? A dracu teorie , când nu o știm , și ne bazăm doar pe ce am ''invățat'' din practică ...! =) Prietene , invată cum functionează un condensator electrolitic , ce parametri paraziti are ( ideal ar fi să aibă doar capacitate , dar cum nimic nu este ideal in lumea asta ... ) ... Când vei invăta cum functionează un condensator electrolitic , nu mai este nevoie să iti spună cineva la ce folosește ESR metru ... Link spre comentariu
validae Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Te-ai gândit bine când ai răspuns la o întrebare de acum șase ani ??? Poate că de atunci a aflat adevărul, nu crezi ? Când citești topicuri vechi de câțiva ani, nu te mai deranja să răspunzi la ele, unii useri or fi și murit între timp..... Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Sunt relativ nou pe acest forum , si am sesizat la putin timp după ce am scris comentariul de mai sus , că topicul era destul de vechi . Initial nu mă uitasem la datele când au fost postate comentariile anterioare ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum