Vizitator dan55gabi Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 as propune moderatorilor si administratorilor situ-lui crearea unei baze de date cu toate schemele postate de useri. ea ar trebui sa fie usor accesibila pentru toata lumea. as propune chiar sa poata fi accesata si de catre cei care nu sunt membri. asta pentru ca am vazut persoane care cer bani pentru o schema. nu este normal. acestea trebuie sa fie informatii "publice". deocamdata nu fac sa decat sa deschid un subiect de discutii. ca sa nu fiu acuzat de ipocrizie, eu pot posta toate schemele de din cartile: "scheme de radioreceptoare" de t. chiriac, i.dinu, n. soroceanu, cat si "scheme de televizoare, magnetofoane, picupuri vol.II " de m. silisteanu si i. presura. asta pentru inceput. biblioteca mea tehnica mai are destule chestii interesante. nu le am scanate, asa ca n u le pot pune toate odata, dar incet incet le pot pune. intrucat nu am timp suficient sa stau pe forumuri, pentru cei care au o urgenta pt. o schema sa ma caute la [email protected] in limita timpului voi raspunde tuturor. nu sunt electronist de meserie, asa ca nu e cazul sa-mi ceara pareri tehnice. in speranta ca subiectul va intereseaza, voi urmari dezbaterea Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Buna ziua. Draga domnule dan55gabi, ideea nu este rea, dar, pe acest forum s-au vanturat atatea scheme cat nu se pot aduna intr-o viata de un singur om. Nu cred ca este f-un "bolnav" care sa nu aiba schemele trase pe hartie. Sunt mii daca nu zeci de mii de scheme. Cere si ti se va da !Exista zeci de Site-uri cu scheme, trebuie numai cautate. Spor la treaba. Mosu Tuti. Link spre comentariu
bansaraba Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Poate ca ar fi mai potrivita o baza de date despre aparate romanesti (radio-tv-magnetofon-casetofon-gramofon-pick-up etc):- nume- fabricant- perioada de fabricatie- cod- specificatii, parametri, lampi, tranzistori etc.- catalog de prezentare- schema- fotografii- sigla- cartonul din spate- scala- montarea atei de scala- aprecieri gen fiabilitate, particularitati, probleme din partea colectionarilor. Link spre comentariu
Vizitator dan55gabi Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 stimate mosu tuti si stimate bansaraba,din punctul meu de vedere fiecare aveti partial dreptate.nu am dezvoltat amanuntit tema, tocmai pentru a vedea opinia celorlalti useri.pe acest forum vom gasi tot felul de scheme pe diverse topicuri. ideea era ca aceste scheme sa fie adunate la un loc de unde sa poata fi accesate usor.ele pot fi organizate cum se doreste: romanesti,straine, pe tipuri de aparate, pe tari, pe ani, pe lampi,tranzistori, integrate, etc.......am avut in vedere faptul ca un tip de aparat a fost fabricat in mai multa variante si ar fi f. interesant sa existe toate variantele, am avut in vedere faptul ca exista persoane care urmaresc doar anume sectiuni din forum si este posibil sa detina scheme interesante pentru cei care acceseaza alte subiecte. aria de discutii se poate largi foarte mult. crearea unei asemenea baze de date, cat mai complexa si cat mai completa ar fi o realizare tehnica deosebita. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 S-ar pute folosi topicul pentru cei care au nevoie de diverse scheme vechi care poate nu sunt legate de alte subiecte din alte topicuri... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum