bogdanovich Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Salutare,Am o problema serioasa cu masina de spalat. Frecvent imi da eroarea F07 - Heater relay stuck si in plus pe orice program se blocheaza cu un minut inainte si trebuie sa o scot din priza ca altfel nu o pot reseta iar rufele raman nestoarse (programul de stoarcere manuala merge). In plus balsamul nu-l ia pe nici un program.As vrea sa stiu daca exista vreo schema electrica la acest model, sau daca a mai patit cineva asa ceva ... au probleme cu softul masinele astea Indesit sau in situatia mea ceva HW s-a stricat.Cat a fost in garantie (2 ani de zile) nu mi-a facut probleme din astea si imediat dupa au inceput toate. Ma gandesc totusi ca softul e bun si ca toate problemele ar putea veni de la releul ala de incalzire, poate si de la o problema mecanica la recipientul pentru balsam, nu stiu ce sa spun.Astept o parere si poate o schema electrica daca se gaseste,Merci. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Salutare,Frecvent imi da eroarea F07 - Heater relay stuck Eroarea asta mi se pare ca inseamna ca nu mai inchid/deschid contactele releului - trebuie inspectat releul rezistentei- masurate bobina, dioda in paralel (eventual indepartata si carcasa releului).Partea cu balsamul e foarte aiurea - poate nu iti mai da comanda la "distribuitorul" de apa ... La prespalare "trage" apa ? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Pai, asta nu trebuia postat la "depanari casnice"? Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 nu dati cu parul, omul a zis ca daca are masina automata cu probleme, subiectul intra la automatizari prin casa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum