Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat INDESIT WIE 87

bogdanovich

Postări Recomandate

Salutare,Am o problema serioasa cu masina de spalat. Frecvent imi da eroarea F07 - Heater relay stuck si in plus pe orice program se blocheaza cu un minut inainte si trebuie sa o scot din priza ca altfel nu o pot reseta iar rufele raman nestoarse (programul de stoarcere manuala merge). In plus balsamul nu-l ia pe nici un program.As vrea sa stiu daca exista vreo schema electrica la acest model, sau daca a mai patit cineva asa ceva ... au probleme cu softul masinele astea Indesit sau in situatia mea ceva HW s-a stricat.Cat a fost in garantie (2 ani de zile) nu mi-a facut probleme din astea si imediat dupa au inceput toate. Ma gandesc totusi ca softul e bun si ca toate problemele ar putea veni de la releul ala de incalzire, poate si de la o problema mecanica la recipientul pentru balsam, nu stiu ce sa spun.Astept o parere si poate o schema electrica daca se gaseste,Merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabitzu8

2

• bogdanovich

1

• sorinpavel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salutare,Frecvent imi da eroarea F07 - Heater relay stuck

Eroarea asta mi se pare ca inseamna ca nu mai inchid/deschid contactele releului - trebuie inspectat releul rezistentei- masurate bobina, dioda in paralel (eventual indepartata si carcasa releului).Partea cu balsamul e foarte aiurea - poate nu iti mai da comanda la "distribuitorul" de apa ... La prespalare "trage" apa ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări