robertginea Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Pentru niste boxe de ~700W vreau asa:1) 2 x 5,15 mH cu sarma 1,3mm minim, in aer sau pe miez de fier( pt joase). Le pot eventual inseria cu unele de 2,7mH pe care le am deja si in cazul acesta imi trebuie doua doar de 2,45mH.2) 2 x 2,70 mH cu sarma de minim 1mm, pt medii.3) 2 x 0,48 mH cu sarma de minim 1mm, pt medi.4) 2 x 0,30 mH cu sarma de minim 1mm, pt inalte.Poate ma poate ajuta din Bucurtesti eventual, dar daca nu poate sa fie si din tara.Eventual pot procira eu sarma, stiu de unde sa o procur. Voi doar sa-mi ziceti ce cantitate sa fac rost si ma ajutati sa le fac, contra cost bneinteles. Am si soft de calculare bobine, am comandat si un multimetru care masoara inductanta.. Link spre comentariu
babic2005 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Aş fi interesat şi eu de sârmă de bobinaj dacă spui că şti de pe unde se procură, poate ne putem ajuta împreună cu bobinele. Sunt din Bucureşti si eu, poate vorbim pe mess mai multe. (acelaş id) Adaug nişte realizări de-ale mele. Link spre comentariu
robertginea Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 http://www.comatelectro.com - aici gasesti sarma pt bobinaj. Pentru Bucuresti trebuie sa suni la Depozitul 3: 0722.227.063 Cabluri si conductori electrici ; Conductori bobinaj Telefon / fax : 021.256.11.85 Eu am comandat bobilene la Shambala, a fost mai simplu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum