Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau bobine. Unde le fac?

robertginea

Postări Recomandate

Pentru niste boxe de ~700W vreau asa:1) 2 x 5,15 mH cu sarma 1,3mm minim, in aer sau pe miez de fier( pt joase). Le pot eventual inseria cu unele de 2,7mH pe care le am deja si in cazul acesta imi trebuie doua doar de 2,45mH.2) 2 x 2,70 mH cu sarma de minim 1mm, pt medii.3) 2 x 0,48 mH cu sarma de minim 1mm, pt medi.4) 2 x 0,30 mH cu sarma de minim 1mm, pt inalte.Poate ma poate ajuta din Bucurtesti eventual, dar daca nu poate sa fie si din tara.Eventual pot procira eu sarma, stiu de unde sa o procur. Voi doar sa-mi ziceti ce cantitate sa fac rost si ma ajutati sa le fac, contra cost bneinteles. Am si soft de calculare bobine, am comandat si un multimetru care masoara inductanta..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robertginea

2

• babic2005

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aş fi interesat şi eu de sârmă de bobinaj dacă spui că şti de pe unde se procură, poate ne putem ajuta împreună cu bobinele.

Sunt din Bucureşti si eu, poate vorbim pe mess mai multe. (acelaş id)

Adaug nişte realizări de-ale mele.

Posted ImagePosted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări