Dj Alex Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 ba dj iati OCHELARI sau dai pe aia de cal jos unde vezi tu dc de tipar , schimbatzi ma dioptriile ca ametzesti dc ai scris cu litere de tipar ? modifica [/quotecred ca mai rapid ii trebuie la (domnul marius_vfp ) ochelari si mai citeste si tu regulamentul citez din regulamnt : NU scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesar Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Ati putea sa ne explicati dece vreti sa renuntati la o excitatie controlabila in favoarea uneia necontrolabile?"Economia" de curent se poate realiza cu....ati ghicit! un montaj care sa excite generatorul doar peste o anumita turatie!!!In rest, DINAM= generator de curent continuu, care realizeaza redresarea MECANICA, prin comutarea bobinelor induse de mecanismul colector multilamelar - perii ( popular=carbuni ). ALTERNATOR= generator de curent alternativ (avantaje: volum de vreo 3 (trei) ori mai mic decat dinamul de aceeasi putere, autolimitarea curentului debitat (pe seama reactantei inductive, care creste odata cu frecventa (turatia) si respectiv puterea debitata. Realizarea unui redresor fiabil a eliminat dinamul din echiparea automobilelor, alternatorul fiind si mai ieftin (pe seama economiei de material) si mai fiabil (nu are perii si colector care sa suporte zeci de amperi).Ati utilizat incorect termenii.Succes! Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Foarte corect! Am raspuns si eu ceva asemanator si cand sa trimit a cazut netu'(cred) pt. ca nu s-a trimis. Link spre comentariu
Vizitator cornel2cornel Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Excitatia controlabila a alternatorului cum poate fi facuta tinand cont ca debiteaza 12V la 1500 RPM? Si cred ca in acelasi sistem, la aceeasi intensitate a vantului un dinam ar produce mai mult fata de un alternator? Asta cred eu si e parerea mea strict personala. Poate ca gresesc eu, dar atunci de ce se mai chinuie astia sa modifice rotorul de alternator si sa-i puna magneti permanenti intr-o instalatie eoliana? Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 excitatia depinde doar de starea de incarcare a acumulatorului si anume, atunci cand acumulatorul este complet incarcat tensiunea la borne tinde sa creasca. chiar daca in loc de bobina (care joaca rol de electromagnet) pun magneti permanenti , alternatorul nu se va transforma in dinam, tot alternator ramane. la eoliene se prefera magnetii permanenti pt ca nu consuma. Link spre comentariu
Vizitator cornel2cornel Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Nu ma pricep asa de bine la alternatoare si dinamuri. La un dinam statorul e magnet si de pe rotor se culege tensiunea sau rotorul e magnet? Mi-e sa nu fac confuzie intre un dinam si un motor.Si cred ca alternatorul cu rotor magnet s-ar numi mai degraba generator trifazat poate? Un motor trifazic cu rotor magnet nu e motorul brushless?Luminati-ma fratilor ca mi-e sa nu ma fac de cacao. Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Alternator=> produce curent(tensiune) alternativ si este redresat cu punte de diode. poate avea rotor bobinat sau rotor cu magnet permanent. Dinam => produce curent continuu ,statorul poate fi bobinat sau cu magneti permanenti (mai rar magneti permanenti) rotorul este bobinat,tensiunea este culeasa de pe colectorul multilamelar ,astfel incat la schimbarea polaritatii tensiunii se schimba si lamela care colecteaza tensiunea,aceasta fiind tot timpul de aceeasi polaritate. Poate fi numit dinam un motor de curent continuu(cu stator din magneti),care daca este invartit produce tensiune continua. In cazul alternatoarelor ,indiferent de tipul rotorului ,poate fi numit trifazat sau monofazat in functie de tipul bobinajului(trifazic sau monofazic).Iti dai seama de regula dupa tipul puntii redresoare (mono sau trifazica). Link spre comentariu
florinellll Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Nu trebuie sa faci nici o modificare alternatoruluiPentru a obtine 12v/20A conectezi un releu regulator electromagnetic sau electronic 12v cele de dacie la "excitatia" alternatoruluiMarea problema este ca pentru a obtine cei 20A trebuie antrenat "invartit"cu aproximativ 5000rot/min Link spre comentariu
Vizitator olaru Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Cineva mi-a adus un motor, sau arata ca un motor, cu fulie, zice ca-i generator, scrie si pe el ca scoate 6,5 kw la 380 si 220 volti, si ca daca este actionat prin curea la tur. de 1500 de ture ,scoate direct curent alternativ,este facut in Romania,lamuriti-ma va rog Link spre comentariu
asyx Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Cineva mi-a adus un motor, sau arata ca un motor, cu fulie, zice ca-i generator, scrie si pe el ca scoate 6,5 kw la 380 si 220 volti, si ca daca este actionat prin curea la tur. de 1500 de ture ,scoate direct curent alternativ,este facut in Romania,lamuriti-ma va rogceva poze? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Pai daca e motor,poate fi folosit si ca generator,simplu... Link spre comentariu
Vizitator olaru Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Poze nu pot pune repede, dar am spus ca arata ca un motor,f. greu,facut de Uzina de masini electrice Bucuresti, era folosit in zone izolate, pt. sudura, de exemplu,de catre petrolisti, actionat cu o curea de auto cu care se deplasau in zona respectiva,asta inseamna ca chiar scoate curent alternativ,nu? Link spre comentariu
asyx Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 mai degraba curent continuu daca era folosit la sudura iar tensiunea este mai mica.de aceea as vrea sa vad o placuta de pe motor.acolo sunt toate datele Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 220 si 380 sunt tensiuni standard pt motoarele electrice,evident care se leaga direct la reteaua alternativaSe putea folosi foarte bine un transformator de sudura legat la generator...Sau poate sudau cu electrozi care au nevoie de 220-380V cadere de tensiune Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 quotecred ca mai rapid ii trebuie la (domnul marius_vfp ) ochelari si mai citeste si tu regulamentul citez din regulamnt : NU scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesarOFF TOPIC salut scuzatima ca intervin, nu prea am dat de mult pe forumul acesta, de o vreme vad ca apar mai multe mesaje de natura dubioasa dupa ce pe contul pe carel aveam nu am mai putut intra , rog moderatorii sa baneze contul in cauza , cineva are interese ascunse se pare .va multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum