Vizitator litescu Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 SALU SUNT NOU PE ACEST SITE SI AS VREA SA MA AJUTATI AM UN ALTERNATOR DE BELAZ CARE SCOTEA 28V SI 50 AMPERI SI AS VREA SA SCOT BOBINAJUL DE PE ROTOR SI SA BAG MAGNETI IN LOCUL BOBINAJULUI CUM MA SFATUITI SA PROCEDEZ PENTRU A SCOATE O TENSIUNE DE 12 V SI 20A SAU CHIAR 30A Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 dc ai scris cu litere de tipar ? modifica Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 si cum o sa reusesti sa pui magneti? Eu zic ca nu se merita efortul. cauta la automobile mai vechi rusesti nu-mi vine in minte numele lor. alea aveau dinam in loc de alternator Link spre comentariu
Vizitator litescu Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 decapsez rotoru si bag magneti chiar in locul bobinajului de la difuzore mai mari Link spre comentariu
Vizitator litescu Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 am cautat si la autovehicule mai vechi nu se mai gasesc belaz se numesc autovehiculele acelea rusesti Link spre comentariu
Vizitator cornel2cornel Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Pe rotorul modificat la strung lipesti magnetii. Neodinium recomand. Cauta pe youtube ca sunt la greu modificari facute explicit. Se scot si periile Dupa care trebuie sa redresezi curentul 14-60v. Scema electrica de redresare caut si eu dar pt un motor de curent continuu. Al tau o sa fie trifazic alternativ. Spor la inovat Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 5, 2010 Administratori Partajează Postat Februarie 5, 2010 sa ma discutat pe forum despre acest subiectscoti bobina dintre piesele polare si bagi aacolo un inel magnetic si ai terminat jobul Link spre comentariu
Vizitator litescu Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 dc ai scris cu litere de tipar ? modifica Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Sunt foarte curios ce aduce nou mesajul precedent? Link spre comentariu
webmaester Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 care este distatanta maxima care poate fi intre magneti si stator? Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Ce nu am inteles eu este faptul ca se comfunda dinamul cu alternatorul si se dau solutii pt alternator cu magneti permanenti(sper ca am citit bine)Dinamul produce tensiune continua ,care este [culeasa] cu ajutorul periilor(carbunilor).Alternatorul produce tensiune alternativa si este redresa ta pt continuu.Raspunsul la [ titlul topicului ] este :nu se poate face in regim homemade;ar necesita colector cu nr. de contacte proportional cu nr. canalelor de bobinaj din stator,s.a.m.d.LE. Cred ca titlul ar fi trebuit sa sune de genul: ''Cum fac alternator dintr-un dinam'' Link spre comentariu
nascadorel Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 SALU SUNT NOU PE ACEST SITE SI AS VREA SA MA AJUTATI AM UN ALTERNATOR DE BELAZ CARE SCOTEA 28V SI 50 AMPERI SI AS VREA SA SCOT BOBINAJUL DE PE ROTOR SI SA BAG MAGNETI IN LOCUL BOBINAJULUI CUM MA SFATUITI SA PROCEDEZ PENTRU A SCOATE O TENSIUNE DE 12 V SI 20A SAU CHIAR 30AAi citeva variante:a). Pentru a obtine 12V din acel "alternator dinam" sau cum vrei sa-i spui se poate redresa tensiunea trifazata cu o punte comandata cu tiristori pe care poti sa-o satbilizezi la orice vaoare a tensiune doresti intre 0 si 28Vcc.b). Sa rebobinezi statorul pt tensiunea de 14V adica jumatate din numarul de spire existent si o sectiune dubla a firului de CuEm astfel obtii maximul posibil. c). Sa folosesti un transformator trifazat 28V/14Vca si apoi o punte redresoare (atentie caci la tensiunea de 12V curentul pe punte se dubleaza si daca vrei sa te ridici cu consumul peste 50% spre 100% trebuie sa schimbi diodele sa reziste la un curent dublu fata de cele existente. Valoarea de 12 Vcc la puterea asta nu cred ca este stricta si merge sigur inte 12 si 15 Vcc toti consumatori auto se bobineaza sa mearga bine la 14Vcc chiar daca pe eticheta scrie 12Vcc in realitate pe autoturism ai 14,2Vcc.Bafta Link spre comentariu
Vizitator cornel2cornel Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Ce nu am inteles eu este faptul ca se comfunda dinamul cu alternatorul si se dau solutii pt alternator cu magneti permanenti(sper ca am citit bine)Dinamul produce tensiune continua ,care este [culeasa] cu ajutorul periilor(carbunilor).Alternatorul produce tensiune alternativa si este redresa ta pt continuu.Raspunsul la [ titlul topicului ] este :nu se poate face in regim homemade;ar necesita colector cu nr. de contacte proportional cu nr. canalelor de bobinaj din stator,s.a.m.d.LE. Cred ca titlul ar fi trebuit sa sune de genul: ''Cum fac alternator dintr-un dinam''Exact ceeea e nu ai inteles Alternatorul da curent alternativ si dinamul da curent continuu.In alternator, daca-i schimb rotorul bobinat si excitat sa dea curent alternativ de o anumita valoare cu un rotor cu magneti permanenti ce iese? Exact- un dinam sau un motor. De fapt titlul ar suna : "cum as putea face un motor dintr-un alternator". Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 ba dj iati OCHELARI sau dai pe aia de cal jos unde vezi tu dc de tipar , schimbatzi ma dioptriile ca ametzesti dc ai scris cu litere de tipar ? modifica Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 @marius_vfp -primul post de pe pagina asta nu e scris cu litere mari?Si imediat dupa el nu e postul lui Dj Alex? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum