MirceaM Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 ANSWERS, ai amintit de o prezentare mai detaliata si poze ale aparatului pe care l-ai realizat. Eu unul astept asemenea prezentare - dar cred ca si alte persoane. Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 chiar am facut pozele dar nu prea stiu cum sa le pun pe forum ...poate ma ajuta careva ... au iesit cam mari ...1,2 mbyte Link spre comentariu
MirceaM Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 chiar am facut pozele dar nu prea stiu cum sa le pun pe forum ...poate ma ajuta careva ... au iesit cam mari ...1,2 mbyteCa sa fie mai mici (ca lungime) le poti salva ca jpg (sa nu fie bmp) si apoi le pui ca atasament la urmatorul tau post. Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 dar sa scrii in POSTREPLY ca sa ai si functia de Attachment" :finga: nu in QUICK REPLY Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 pozele sunt dejaj jpg dar sunt facute la rezolutie mare ... Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 descarca softul de vazut imagini IRFANVIEW si urmeaza instructiunile de la http://www.niqro.as.ro/smecherii_PC.htm Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 http://www.felix-service.ro/upload/inco ... C00036.zip iata un link catre un alt forum unde exista poza Link spre comentariu
Vizitator balogm Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 dle. Balog .....faceti niste aprecieri in necunostiinta de cauza .....studiez sisteme de diagnosticare computerizata auto de cativa ani iar produsul finit pe care eu acum il comercializez este unul de o calitate superioara ...tin sa va aduc la cunostiinta ca acele componente "relativ usor de gasit " sunt in fapt ft. greu de gasit si am investit ceva mii de euro prin ele + diferite solutii tehnice .simplul fapt ca pe acest forum nu s-a ajuns prea departe cu diagnosticarea auto nu inseamna ca eu vand 2/3 optocuploare intr-o cutie de plastic sau mai stiu eu ce mai construieste omul de pe net .un alt avantaj al produselor mele este ca ofer asistenta in utilizare si chiar in reparatiile aferente prin prisma meseriei mele ...tehnician diagnosticare auto .... nu ar fi mai bine sa si intrebati cum si cu ce se mananca inainte de a cataloga un anunt ?Pai eu am deschis acest topic pentru a se face schimb de informatii in cit mai multe directii, cea ce nu se prea vede. Si nu pentru a face reclama la produse gata finite. Oricum iti urez succes la vinzare.Si nu cred ca se poate face atita tantam pentru o poza la un cablu cu doua mufe, de parca ar fi ceva ce nu am mai vazut. Mai degraba ne-ai da mai multe amanunte, spre exemplu o lista cu ce se poate diagnostica cu interfata ta, sau daca softurile shareware sunt full functional pe interfata ta (ca sa ne dam seama despre ce putem diagnostica), oricum sunt sigur ca schema nu este de conceptie proprie a ta ci este ...Fi sigur ca ce spun eu este in cunostinta de cauza :smt013 , bucurata ca nu le dau la colegi mura in gura si soft si schema gratuita, ca fi sigur ca vinzarile tale scadeau aproape de 0 daca nu chiar 0. Ai noroc ca nu le dau pentru ca eu nu prea m-am ales cu prea multe de pe urma deschiderii acestui topic, ci mai de graba invers.____________________balog :smt020 Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 answers , deschizi pozele cu AcdSee si click dreapta : modify - resize - iti alegi de ex half size apoi - done , din 1.2M va ajunge la vreo 300ksi balogm are dreptate , de aia e forum, incercati sa ajutati daca se poate, nu doar sa adunati informatii Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 dle. Balog ... ca orice om aveti dreptul sa va inselati ... schema chiar este coceptie proprie :smt003 cat despre vanzarile mele de pe acest forum va va fi foarte greu sa le aduceti la zero pt. ca ele sunt deja acolo :smt005 mai mult decat atat va invit sa nu fiti jenat de activitatea mea "simplu comerciala " si sa oferiti membrilor scheme si softuri de tot felul .... sunt tare curios de ce ati putut strange de pe ici pe colo ....promit solemn sa recunosc si chiar sa recomand celor interesati una dintre schemele dvs. care va fi ok .... cat despre poze , exista un link catre o poza deci nu ma voi chinui sa mai adaug ceva ..... Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 hai sa fim si de ajutor ... pt. cei care vor in continuare sa foloseasca ELM323 am un cablaj gata facut .... eu am pus mana pe o interfata intre timp si l-am testat...apoi cablajul a ramas gol ..... pt. cei care vor sa faca o interfata micuta dar ok cu optocuploare le pot face cadou componente (optocuploare )..... http://www.planetfall.com/~jeff/obdii/......acesta este un link catre o interfata modesta dar care va functiona ok ....puteti folosi cu ea VAG-COM .... atentie insa la modulele de airbag ....unul dintre module nu este suportat de soft si se va distruge dupa scanare ... Link spre comentariu
Vizitator alex Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 unul dintre module nu este suportat de soft si se va distruge dupa scanare ...Si cam cum se produce distrugerea asta? Iti sare airbag-ul in fata sau cum? Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 pai e foarte simplu dl. Alex ....stocheaza o eroare care spune : internal memory error .....si gata ....eroarea nu se poate sterge prin metode conventionale ..... Link spre comentariu
Vizitator pcdan Postat Decembrie 23, 2005 Partajează Postat Decembrie 23, 2005 Salut! La un service auto am vazut un tester pe post de bibelou.Este tip ST-6000 http://www.brainbee.com/corpo_pro_det.p ... &id_pro=38. Are o mica problema este teapan.Am vazut ca are o memorie compactflash de 32 MB care verificata cu un laptop nu se "vedea". Intrebare:" se mai poate face ceva cu "obiectul?" P.S.Nu ma intrebati cum a aparut in RO probabil cu inundatiile Link spre comentariu
Vizitator balogm Postat Decembrie 24, 2005 Partajează Postat Decembrie 24, 2005 Scanerul este destul de destept. E defect cumva sau ce?_______________balog :smt020 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum