Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

miniemitator fm 400m

marian_valcea

Postări Recomandate

Nu ma refeream la schema aceea :) Este vorba de schema astahttp://www.elforum.info/download/file.php?id=40522

Si am observat ca microfonul are doar 2 borne, sa conectez direct unde apare mic in schema?

Pentru bobina merge sa fac din sarma aia din cablu UTP? Trebuie sa las izolatie?

Sunt si modele mai vechi de microfoane cu 3 borne. Am inteles ca al tau e cu 2. Daca nu ai altfel de conductor il poti folosi si pe acela cu izolatie. De preferat conductor de 1,5 mmp dintr-acela de instalatii electrice. Dintr-un metru cumparat iti faci cate bobine vrei. Un alt motiv pt. a folosi acest tip de conductor este ca la frecvente ridicate apare efectul pelicular. Deasemenea, un lucru f. important, bobina trebuie sa fie f. rigida de aceea la acest tip de montaje se prefera ca bobina sa se execute direct pe cablaj.Cuata pe net pagina lui sm0vpo.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_valcea

13

• lorik199

8

• +_Florin_+

8

• gica70

5

Top autori în acest subiect

Pentru cine doreste sa corecteze in mare masura pacatele acestor jucarii, adica instabilitatea de frecventa si distanta de emisie exagerat de mica, exista varianta de mai jos. Separarea oscilatorului de antena construind un etaj amplificator de rf, si alimentarea osc cu tensiune stabilizata va face minuni.Montajul trebuie construit intr-o cutie metalica cu 3 compartimente asa cum se vede in schema.Constructia bobinelor a mai fost discutata, cine mai are nelamuriri referitor la acestea ori la modul de reglaj al aparatului sa inttrebe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări