Florynsv Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Intrucat vechiul meu tv da semne de oboseala, as dori sa-mi dati un sfat in legatura cu ce televizor sa-mi cumpar mai fiabil, ce se gaseste prin magazinele noastre altex, domo, etc. Vreau sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie de maxim 5-600 roni, tub crt plat 54cm, stereo, doua intrari scart si de preferinta dar nu obligatoriu sa fie negru! Nu-mi recomandati plasme si lcd-uri ca nu-mi permit asa ceva! Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 1-- televizorele crt care se gasesc in magazine gen altex , domo nu mai sint ca alea de pe vremuri...deci , fiabilitate nema...!2-- luati marca virgula care va ofera cea mai mare garantie in timp...si care sa aiba musai reprezentanta in localitatea dvs...!3-- luati modelul cu cele mai placute culori...!4-- daca exista la dvs in localitate , incercati sa luati , pe cit posibil daewoo , samsung , sau beko...! fugiti ca de dracu de panaramele gen ivory , buntz , number one , zander , delton ...etc...!5-- de preferat ar fi sa cautati un magazin care aduce solduri din germania sau anglia...!televizoarele gen medion , tevion ,lifetec , aeg , schneider , alba ,goodmans , onn , etc ...de afara sint facute cu simt de raspundere si au preturi rezonabile...! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 ia un telev care se vede m/ai bine toate sunt de calitate indoelnica ,fiabilitatea unui tv o da raportul pret calitate de ce sa iti recomand o marca ,cand se defecteaza sa ma injuri deoarece eu ti lam recomandat mai pe romaneste cum ai bafta ,,,in final tot la noi ajungi cu el mai devreme su mai tarziu..... Link spre comentariu
Florynsv Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Mersi la toti pentru raspunsuri, mi-am luat pana la urma un teletech 2125 de la media galaxy http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index ... &itemId=94 functioneaza ok, nu stiu cat de fiabile sunt, cred ca e un model nou ca nu prea am gasit subiecte pe forum despre el, in schimb cred ca e tot o varianta de 11AK30, care se repara destul de usor! Stie cineva totusi ce fel de tub are, e cumva made in Letonia? Link spre comentariu
codrin Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 ai procedat bine. este un sasiu VESTEL , adica turcesc, iar raportul pret/calitate este OK.ramane de vazut cu ce tub l-au "impachetat" producatorii. sper sa nu fi avut ghinionul sa ai tub lituanian , caci sunt cele mai proaste .SA-L STAPANESTI SANATOS! Link spre comentariu
Florynsv Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum