Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parametri completi T/S pentru G-1250

Vizitator Ado

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• felixx

2

Top autori în acest subiect

Si eu vreau sa fac un bass-reflex cu G 1250.Parametrii ii gasesti pe site-ul de la PAudio.uk.Deocamdata nu stiu ce sa aleg intre G1250 si Beta 12LT de la Eminence.Poate stii pe cineva care a lucrat cu G1250;eu vreau sa le "ard" cu monoblocuri cu lampi.Daca afli ceva ........da de stire.

Link spre comentariu
Vizitator Ado

Curba de spl este mai inalta la G-1250 decat la Eminence. In schimb Eminence castiga pa partea de putere. Eu din pacate o sa am maxim 2*160W asa ca nu pot sa visez la Eminence!Cat despre parametrii la G-1250, am intrat pe site-ul recomandat de tine, dar nu am gasit decat 4 parametri. :(

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Power Rating : 100 WattsNominal Chassis Diameter : 305 mm (12 in)Nominal Impedance : 8 ohmSensitivity (1w/1m) : 99 dBMagnet Weight : 1.16 Kg (41.05 oz)Resonant Frequency Fs : 42 HzImpedance Re : 6.5 ohmElectromagnetic Q Qes : 0.39Mechanical Q Qms : 2.54Total Q Qts : 0.33Compliance Equivalent Volume VAS : 97.62 LitrSurface Area of Cone Sd : 510 cmReference Efficiency µo : 1.9 %Voice Coil Overhang Xmax : 2.5 mmDiaphragm Mass inc Airload Mms : 51.95 GramBl Product BL : 15.36 TMCoil Inductance Le : 0.9 mH

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări