Depanatoru Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 Mi sa stricat generatorul de frecventa , adica oscileaza aiurea , dar n-am nici o sansa sa-l repar fara schema.E un aparat destul de vechi dar foarte util asa ca ar merita sa mi-l repar. :cry: Link spre comentariu
MARIANTY Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 Am cartea tehnica a lui (incl. schema). Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 Ma intereseaza si pe mine. Daca poti scana schema, raman recunoscator. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 14, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2005 Merci pentru raspuns.Cum as putea sa o obtin? Link spre comentariu
MARIANTY Postat Iulie 15, 2005 Partajează Postat Iulie 15, 2005 Domnilor, probabil v-ati dat seama ca sunt in Buc. daca si voi la fel, veniti sa o luati, copiati, returna-ti, pt. ca eu nu dispun de un scaner(cu regret). Daca sunteti din provincie, propuneti voi o solutie. Sincer as vrea sa va ajut, insa nu am timp de posta, colete etc...Cu respect, Marian Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2005 Eu sunt din Tg.Mures asa ca nu prea sunt sanse sa ajung la Bucuresti dupa schema.Ar fi o solutie ca cineva din Bucuresti care e interesat de schema sa o imprumute de la dl Marianty si sa oscaneze ca sa mi-o trimita si mie.I-as ramane recunoscator Daca are altcineva alta solutie l-as ruga sa posteze. Link spre comentariu
MARIANTY Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Am gasit pe cineva dispus sa scaneze schema, da-mi adresa si el intreaba daca ai un spatiu disponibil de 1-2 Mb. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 Multumesc Frumos ! Adresa este [email protected] iar spatiu ar fi destul. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2005 Se poate si la [email protected] Aici sigur ca o sa incapa. Link spre comentariu
GRIGORE Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 daca va rog frumos mi-o trimiteti si mie ! adresa mea de mail este [email protected] GRIG Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 Asta este o boala generala a aparatului. Dupa ce scoti capacul, vei vedea doua placi laterale si o placa centrala cu tastatura. Pe placa asta cu tastatura, lipeste carcasele metalice ale tranzistorilor cu un fir la masa. Toti tranzistorii din spatele tastaturii. Verifica si sursele de alimentare, filtrajul. Acum vreo 22-23 de ani am depanat si reglat acest tip de aparat la IEMI. Cand au inceput sa bage componente fabricte de noi in tara, au aparut si problemele de care spui. Cred ca mai am si eu o carte tehnica+schema prin biblioteca. Sper sa poti rezolva problema. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 Am si eu rugamintea daca e cineva amabil sa imi trimita si mie schema pe [email protected]. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Am reusit sa o scanez, numai ca are calitate proasta din cauza ca este copiata de pe ozalit. Incerc sa o mai retusez si pe urma am sa ti-o trimit. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Saru'mana! Link spre comentariu
Vizitator mishuetcan4 Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 daca se poate sa-mi trimite-ti si mie schema pe [email protected] o sa fiu vesnic recunoscator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum