Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Versatester E0502

Postări Recomandate

Mi sa stricat generatorul de frecventa , adica oscileaza aiurea , dar n-am nici o sansa sa-l repar fara schema.E un aparat destul de vechi dar foarte util asa ca ar merita sa mi-l repar. :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

6

• mihaim

4

• Gheorghe Dracu

3

• MARIANTY

3

Top autori în acest subiect

Domnilor, probabil v-ati dat seama ca sunt in Buc. daca si voi la fel, veniti sa o luati, copiati, returna-ti, pt. ca eu nu dispun de un scaner(cu regret). Daca sunteti din provincie, propuneti voi o solutie. Sincer as vrea sa va ajut, insa nu am timp de posta, colete etc...Cu respect, Marian

Link spre comentariu

Eu sunt din Tg.Mures asa ca nu prea sunt sanse sa ajung la Bucuresti dupa schema.Ar fi o solutie ca cineva din Bucuresti care e interesat de schema sa o imprumute de la dl Marianty si sa oscaneze ca sa mi-o trimita si mie.I-as ramane recunoscator :d Daca are altcineva alta solutie l-as ruga sa posteze.

Link spre comentariu

Asta este o boala generala a aparatului. Dupa ce scoti capacul, vei vedea doua placi laterale si o placa centrala cu tastatura. Pe placa asta cu tastatura, lipeste carcasele metalice ale tranzistorilor cu un fir la masa. Toti tranzistorii din spatele tastaturii. Verifica si sursele de alimentare, filtrajul. Acum vreo 22-23 de ani am depanat si reglat acest tip de aparat la IEMI. Cand au inceput sa bage componente fabricte de noi in tara, au aparut si problemele de care spui. Cred ca mai am si eu o carte tehnica+schema prin biblioteca. Sper sa poti rezolva problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări