Vizitator josepw Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Ajungem de multe ori sa epuizam toate solutiile pentru a repune in functiune aparatele la care lucram. Ne ramane o singura solutie: inlocuirea piesei. De unde ne procuram aceste piese? Ma refer la componente de genul: cond variabil, lampi, socluri, chiar butoane si ornamente si nu numai. Orice parere este binevenita si cred ca de ajutor nu numai unui incepator. Multumesc. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Salut! Situatia nu e chiar asa de tragica, exista targuri de vechituri si nu numai (in Bucuresti avem unul pe Valea Cascadelor), banuiesc ca trebuie sa fie si in Timisoara ceva de genul.Apoi exista pe acest forum oameni seriosi cum ar fi VIOBIO, kosmin227, doru3160 si nu numai, cu care se poate colabora in special pentru tuburi.Mai sunt si o gramada de magazine pe net, trebuie doar sa cauti. Se mai practica si solutia "search pe la gunoi", neplacuta dar eficienta, vei gasi destule aparate vechi aruncate, de multe ori adevarate mine de aur in ce priveste piesele greu de gasit.Cat despre materialele si procedeele folosite la reconditionarea aparatelor, s-a discutat si se discuta in continuare in aceasta sectiune a forumului (reconditionarea carcaselor, a scalelor, etc). Citeste titlurile subiectelor sau foloseste functia de cautare din partea de jos a paginii. Link spre comentariu
Vizitator josepw Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 +_Florin_+ multumesc pentru sfaturile date.Interesante si bune de stiut.Sigur exista astfel de targuri si la noi dar acolo iei ce prinzi nu ce ai vrea si ai avea nevoie pe moment.Am citit cam tot ce era pe acest forum si am dedus din unele discutii la cine s-ar putea apela in unele cazuri, dar e mult mai completa lista din raspunsul dat mai sus.De asta ma gandeam ca ar fi util ceva de genul "tuburi-AICI" s.a.m.d.. La fel si in celelalt topic deschis de mine, ideea era de a prezenta produsele intr-un singur loc.Ceva de genul "am gasit produsul x folosit pentru....,care imi pare mai bun ca y pentru ca...". E foarte interesant ce se scrie pe forum, dar uneori consider ca ar fi util sa intri direct in topicul de unde sa iei informatia finala si nu sa te pierzi iar dupa ore de citit sa te intrebi: si totusi ce cautam? ...sau numai eu patesc asta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum