Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BOXE JBL L890 SI RECEIVER HARMAN ...TOTUL NOU, NU SE AUDE

Vizitator PROCURROR

Postări Recomandate

Vizitator PROCURROR

Va salut , am o mare suparare si nelamurire1. Am cumparat un set Boxe JBL Studio L890 4-way Dual 8'' Floortstanding si un Receiver AV Harman Kardon HK 34902. Set cabluri ...si tot ce trebuie 3 !!!!!!! nu se aude nimic ,,!!!! ...am disperat , am incercat toate variantele ...am legat la reciver alte boxe prin alt sistem si merg ...dar cu jbl-urile nici un sunet....precizez ca sunt noi atat jbl-urile cat si reciverul CE SA FAC???0724211226 Merci anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

2

• zal

1

• remus68

1

• ollync

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut , am o mare suparare si nelamurire1. Am cumparat un set Boxe JBL Studio L890 4-way Dual 8'' Floortstanding si un Receiver AV Harman Kardon HK 34902. Set cabluri ...si tot ce trebuie 3 !!!!!!! nu se aude nimic ,,!!!! ...am disperat , am incercat toate variantele ...am legat la reciver alte boxe prin alt sistem si merg ...dar cu jbl-urile nici un sunet....precizez ca sunt noi atat jbl-urile cat si reciverul CE SA FAC???0724211226 Merci anticipat

Ce vrei sa spui prin " am legat la receiver alte boxe prin alt sistem si merg " ? Ai testat boxele tale pe alt amplificator?
Link spre comentariu
Vizitator PROCURROR

Boxele nu le-am testat ca nu am alt amplificator , iar harnanul l-am testat cu un sistem home cinema Panasonic pe care-l aveam si e okdar la testul cu bateria se aude un PAC.....deci ele ar trebui sa mearga ...si totusi ...nimic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări