manely Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Salut!Vreau sa ma apuc sa fac un montaj pt reglare volum. Sa reglez volumul cu sw cum e la sistemele audio performante(si la tv). O schema ceva?Multumesc! Link spre comentariu
francezu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Sunt o gramada de ic-uri dedicate pentru asa ceva. Da o cautare pe ''goagăl'' dupa Digital Potentiometers. Vezi ofertele de la maxim,intersil,analog etc. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 sau cauta si pe aici ca tot a fost un grup buy viewtopic.php?f=35&t=29786&start=0discutii despre potentiometre digitale au mai fost,fie cu CMOS in familia 4000 fie cu IC dedicate Link spre comentariu
scormonel Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Daca nu ai pretentii deosebite la calitate, poti folosi linistit orice integrat ce se foloseste in radio-tv si vei obtine un factor de distorsiuni apropiat de 1%. Daca insa esti pretentios si cu ureche fina, aceste solutii nu corespund si va trebui sa folosesti un reglaj de volum clasic cu un singur potentiometru ce nu introduce distorsiuni si-l poti roti cu un motoras si reductor, solutia fiind folosita in unele scule audio de inalta calitate de la Philips si Tehnics. (Acelea la care se roteste butonul de volum din telecomanda). Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Foloseste cu incredere oricare din schemele din threadul meu :viewtopic.php?f=35&t=29786 Link spre comentariu
manely Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Am ales o schema dar nu inteleg doua chestii din ea, am scris pe schema ce anume nu inteleg.Postez schema.Astept informatii Multumesc! Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Uite aici cele 2 scheme pe larg Link spre comentariu
Vizitator nevora21 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 eu am facut unul cu PT2253A si sunt foarte multumit...si e simplu http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... 2253A.html Link spre comentariu
manely Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 eu am facut unul cu PT2253A si sunt foarte multumit...si e simplu http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... 2253A.htmlDe unde ai luat integratul P2253A? La ce pret este?Eu nu am gasit pe niciun siteIntegratul P2253A este scump????Multumesc frumos!!! Link spre comentariu
Vizitator nevora21 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 nu stiu daca se gaseste in comert la noi dar l`am intalnit in multe aparate...casetofoane auto, microsisteme audio low cost, eu am luat unul dintr`o combina ieftina "domotec" la care nu`i mai mergea CD`ul Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 De ce nu faci proiectul meu cu PGA2310 ???Lasa chinezariile get PT , parerea mea , plus ca nu ai telecomanda la PT decat daca ii faci tu interfata cu microcontroler ! Link spre comentariu
manely Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Intr-un final am ales sa fac cel cu ATMEGA8, PCF8574A.Are ceva daca nu ii pun afisaj LCD??Si cu ce fel de telecomanda lucreaza?Multumesc!!! Link spre comentariu
manely Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 As dori o poza cu cablajul acestui montaj daca aveti. FATA-SPATEMultumesc!!! Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 As dori o poza cu cablajul acestui montaj daca aveti. FATA-SPATEMultumesc!!!Mai multe decat sunt in thread nu am !Eu le-am realizat pe cablaj de test , nu am cablaj facut si nici nu intentionez sa-l fac vreodata . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum