Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reglare digitala a volumui

manely

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manely

5

• danzup

4

• Stefan

1

• francezu

1

Top autori în acest subiect

Daca nu ai pretentii deosebite la calitate, poti folosi linistit orice integrat ce se foloseste in radio-tv si vei obtine un factor de distorsiuni apropiat de 1%. Daca insa esti pretentios si cu ureche fina, aceste solutii nu corespund si va trebui sa folosesti un reglaj de volum clasic cu un singur potentiometru ce nu introduce distorsiuni si-l poti roti cu un motoras si reductor, solutia fiind folosita in unele scule audio de inalta calitate de la Philips si Tehnics. (Acelea la care se roteste butonul de volum din telecomanda).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nevora21

nu stiu daca se gaseste in comert la noi dar l`am intalnit in multe aparate...casetofoane auto, microsisteme audio low cost, eu am luat unul dintr`o combina ieftina "domotec" la care nu`i mai mergea CD`ul

Link spre comentariu

As dori o poza cu cablajul acestui montaj daca aveti. FATA-SPATEMultumesc!!!

Mai multe decat sunt in thread nu am !Eu le-am realizat pe cablaj de test , nu am cablaj facut si nici nu intentionez sa-l fac vreodata .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări