Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare butoane tastatura

dyrty

Postări Recomandate

Stimati forumisti am o mare rugaminte,daca puteti sa ma ajutati cu un soft cu care sa setez cateva butoane de pe tastatura care sa dea singure cut-paste spre un folder anume.Fiecare buton cu folderul sau.De ce vreau asta? pentru ca am o gramada de muzica pe un hard extern si vreau sa o sortez si cu metoda asta ar merge foarte repede.Daca aveti alte idei despre a sorta 40 000 de melodii din care 30 la suta dubluri va astept cu ele.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dyrty

2

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pentru inceput, sunt diverse softuri mai mult sau mai putin pe bani, cu care poti sa te scapi de fisierele dublura. unele au chiar posibilitati de a cauta doar fisiere audio dublura, dupa artist/numele piesei sau alte date, si a pastra varianta la calitate mai buna.

Link spre comentariu

Softuri de cautat\sters dubluri am vreo 2-3 da nu ma prea ajuta ca tre sa dau clik la fiecare fisier si ia prea mult timp.As prefera sa dau cut-paste sa le selectez dupa 6-10 mari categorii si apoi sa le bibilesc in detaliu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări