Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema led display Logitech Z5500 -sistem 5.1

Vizitator decea

Postări Recomandate

Vizitator decea

Buna seara. Daca poate cineva sa ma ajute, si se pricepe, il rog frumos sa ma ajute. Problema este la un sistem 5.1 Logitech Z 5500, la care s-a ars ledul de la consola, dupa ce a palpait un timp. Decat sa-l mai trimit la service, va inchipuiti ce cheltuiala, nervi timp justificari etc, poate i-mi da si mie cineva un sfat cu ce sa schimb acel led de la display , adica ce tip de led, si unde il gasesc, ca de lipit il lipesc eu. Am citit pe net, la un caz asemanator, ca meseriasii de la service, au lipit doua leduri, unul sus si unul jos undeva , si pe ala ars l-au lasat acolo. Astept un raspuns eventual un desen , schita ceva detaliu , unde se lipesc acele leduri sau led, si ce valori sau tensiuni trebuie sa aiba/ Cu mult respect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

1

Top autori în acest subiect

Eu am avut o problema similara la un TV " Siemens ". La fel, nu-mi lumina afisajul. Se defectase ledul si am gasit prin atelier niste leduri ( speciale pentru asa ceva ). Erau din alea incolore. Am montat unul si a fost treaba OK. Incercati cu leduri incolore, ( atentie, a nu se incurca cu cele de telecomanda ). Bine, acum ideea este sa-ti incapa, desi nu cred.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări