buzea Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 dupa cum spune si in titlu doresc ca in aces an (probabil la vara) sa imi construiesc singur un astfel de modelmentionez este rc termic adica am un motor de trimer de 26cc 0,8Hpsi rotilee fata fiind de la un carucior rotile din spate vreau sa fie pneumatice ca cele de roaba mica intrebarea este acum:-cum fac directia(servo +mecanism)-cum fac transmisia(motor roti)-cum fac suspensia daca se poateP.S bugetul este cam de 300LEiam telecomanda reciveru si 3 servo nano nu cred ca o sa imi foloseasca la ceva Link spre comentariu
boboBOBO Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 hmm..300 ron , cam mic bugetul insa se poate face ceva ! Transmisia te sfatuiesc sa o faci pe lant , iei o bicicleta mai veche si ai si pinioane si lant , ce directia e cam naspa , servo alea nano is apa de ploaie , tu ai nevoie de un servo care sa traga macar vreo 15-20 kg ! Cu suspensie .. hmm depinde ai putea sa iei tot de la o bicicleta insa cred ca o sa fie cam prea rigica ! Pune te rog o poza cu motorul ... sasiul din ce vrei sa il faci ? Link spre comentariu
buzea Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 acesta este motorusi mam gandit sa desfac un servo si mecanismul sa il pun pe un acurator sau un motor de stergator desi nu stiu cat de bun este Link spre comentariu
boboBOBO Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 se poate face , dar trebuie inlocuit tranzistorul cu unu de putere mai mare ! Link spre comentariu
buzea Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 asa ma gandeam ca ii fac ca un "amplif" sau cu un releu Link spre comentariu
Vizitator davio240390 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Salut. In ce stadiu a ramas proiectul? Vreau si eu sa fac ceva asemanator. Am un motor de 50cm3 de pe un piaggio si. La mine nu sunt probleme la partea de mecanica, tranzmisie. Directia si franarea vreau sa le realizez cu ajutorul a doua motorase de la stergatoarele de parbriz. Intrebarea este : Ati reusit sa transformati asa ceva intr-un servo? Sanatate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum