Foryn Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Are cineva schema de la acest aplificator? http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... X%26um%3D1 ca, nu se aprinde amplificatoru, se aprind doar 2 becuri la butoane si atat, display-u nu se aprinde deloc, sau ce ar putea fii, ca tensiune intra in amplificator. Multumesc Link spre comentariu
stereomaster Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 E posibil sa fie bun doar traful de stand-by, iar traful mare sa aiba siguranta termica dusa.Strapeaz-o si daca merge, N-O LASA STRAPATA, pune alta asemanatoare, in general cam la 130 grade Celsius, sau cat scrie pe cea originala, daca traful are izolatia sarmei coapta si se mai incinge inca o data , risti sa-ti dai foc la casa LA PROPRIU, nu te juca ! Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 am masurat tensiunea la traf, si ii bun trafu nu are nimic Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 am rezolvat problema cu display-u, m-am uitat asa numa la ea si am vazut ceva dezlipit, acum se aprinde tot la ea, dar numai ca imi scrie PROTECT pe display cand o aprind. Imi ia toate comenzile primele 4-5 sec. dupaia apare protect Link spre comentariu
adrianme45 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Are cineva schema de la acest aplificator?http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... X%26um%3D1ca, nu se aprinde amplificatoru, se aprind doar 2 becuri la butoane si atat, display-u nu se aprinde deloc, sau ce ar putea fii, ca tensiune intra in amplificator.Multumesc http://elektrotanya.com/sony_str-de675.pdf/download.cgi Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 am rezolvat problema, erau niste picioruse dezlipite de la relee, ms oricum Link spre comentariu
Foryn Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 am o intrebare pentru cine stie, la acest amplificator, ca sa imi cante pe DTS sau pe DOLBY DIGITAL trebuie sa folosesc intrarea optica de la amplificator? ca pe intrarea analogica imi canta pe PROLOGIC. Link spre comentariu
hugo Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Hm... decodarea DTS si DolbyDigital are loc in receiver... e necesar ca semnalul de intrare sa fie de tipul asta... deci musai SPDIF... optic sau coaxial.PRO LOGIC... procesare a sunetului provenita din doua canale... in urma careia rezulta si satelitii... scrie pe la pagina 32 din manual. Link spre comentariu
Foryn Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 pai si prin intrarea coaxiala se poate aprinde ledu cel albastru? (multi channel decoding), dar presupun ca imi trebuie si din dvd-player redare pe 5.1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum