Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legea zgomotului

radue

Postări Recomandate

Ati auzit careva de aceasta lege?Eu am auzit acum cateva zile la stiri ( parca Pro TeVeu ) si zicea ca daca zgomotele trec peste un anumit nr de dB se aplica amenzi ( cica intra in vigoare din 2006 ).Nr de decibeli bu il stiu ( mi l-a spus bunica cum ca ar fi de 40 noaptea si 50 ziua, dar la cum aude ea... )Ce parere aveti de aceasta lege?Noi cei pasionati de SPL nu ar trebui sa trimitem scrisori la Primul ministru sa scoata legea ( daca se dovedeste a fi adevarata si daca intra in vigoare ) ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

4

• Cristiano

3

• Mircea Bartic

1

• Gheorghe Dracu

1

Top autori în acest subiect

imi pare rau sa te anunt, dar o astfel de lege exista deja de ceva vremepartea buna este ca trbuie sa existe o reclamatie pentru a veni cei de la protectia mediului sa faca masuratori inainte sa primesti amenda.asta daca nu intri la categoria "disturbarea ordinii si linistii publice"

Link spre comentariu

Noi cei pasionati de SPL nu ar trebui sa trimitem scrisori la Primul ministru sa scoata legea ( daca se dovedeste a fi adevarata si daca intra in vigoare ) ?

Nu, legea e buna asa cum e.
Link spre comentariu

@Cristiano, ma refeream la cazul in care mai vine cate un manelist de vecin si se apuca sa imi arate ca si-a luat scule de muzica noi, eu ce sa fac, sa stau si sa astept pana vine unu altu sa masoare???SIncer asa ceva mi s-ar parea normal da' pana vine ala sa masoare eu :evil: de la manele.Din respect pt vecin cred ca ar trebui sa ascult si eu Rammstein :twisted: @NeXuS_3 Eu stiam vag de existenta acestei legi dar tocmai asta mi s-a parut ciudat:de ce ar mai anunta inca o data acest lucru?

Link spre comentariu

Sa iti dau o veste proasta: daca reclami niste manelisti va veni cineva la tine sa masoare nivelul zgomotului, dar CU GEAMUL INCHIS!!! Evident vorbesc de situatia cand in fata blocului, sau in blocul de langa exista acel zgomot negru.

Link spre comentariu

@Cristiano, ma refeream la cazul in care mai vine cate un manelist de vecin si se apuca sa imi arate ca si-a luat scule de muzica noi, eu ce sa fac, sa stau si sa astept pana vine unu altu sa masoare???SIncer asa ceva mi s-ar parea normal da' pana vine ala sa masoare eu :evil: de la manele.Din respect pt vecin cred ca ar trebui sa ascult si eu Rammstein :twisted:

Adica hai sa fiu si eu necivilizat, ca doar si vecinul e. In continuarea scenariului tau, al treilea vecin, care nu iubeste nici rock-ul si nici manelele, va scoate si el boxe cat mai mari pe geam si va pune hip-hop si pana la urma se va gasi si ... frecventa la care crapa geamurile :twisted:
Link spre comentariu

De ce sa nu ma cobor si eu la nivelul lui???Daca altfel nu intelege???Nu zic de alta dar zcum o luna a dat un vecin de vizavi un chef de "maestru" : Guta, Ciorba, Salam, Peste si toate specialitatile culinare.Norocul lui a fost ca atunci cand a inceput el cheful eui am plecat de acasa intr-un club.Si pt scenariul cu Hip-hopul sa sti ca mie chiar imi place muzica hip-hop ( dupa cum ai citit la ce muzaica ascultati, fie ea de negri sau de albi )...eu detest manelele si nu am nimik cu manelistii atat timp cat nu arata lumii ce asculta.Oricum scenariul e supar fain ( asa poate ii dovedesc si lui Sharky ca se pot sparge termopane ).Deci eu sa stau cu geamul inchis???Nashpa de tot :( :( :(

Link spre comentariu

De ce sa nu ma cobor si eu la nivelul lui???Daca altfel nu intelege???

Pentru ca, vrand-nevrand, vei deranja pe altii, la fel cum manelistul te-a deranjat pe tine. Si cand te certi cu un prost, cei din jur de obicei nu observa diferenta.
Link spre comentariu

Sa sti ca iti dau dreptate, dar tu daca ai pati asa ceva ce ai face???( comportandu-te civilizat, si nu ma refer la : du-te la ala la usa si roaga-l frumos sa dea muzica un pic mai incet, ca in 99,(9) % cazuri asa ceva nu se va intampla )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări