spinach Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 doresc sa transport semnal video compozit , de la o camera video cu specificatia de output 1vv/75 om , pe o distanta de 30m , cu trecere cablu pe linga retea ac220 , cu pierderi de calitate mici . evident , trebuie sa se gaseasca in tara. Ce tip de cablu ar fi indicat ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 cu specificatia de output 1vv/75 omCablu de antena TV. Link spre comentariu
spinach Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 rg-59 sau rg-11 Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 rg-59 sau rg-11Capacitatea pe metru este aceasi, dar RG 11 este mai bine ecranat, depinde de sursele perturbatoare din zona de tercere, pentru care tip optati. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 sa gandit cineva si la incarcarea electrostatica la asemenea lungime ?????? eu am patito cu o camera de supraveghere la 14m ,a facut flenduri placa de captura (transportul l-am facut tot cu coaxial cu eclatoare la capete ).........ma scuzati ca am intervenit ................................ Link spre comentariu
spinach Postat Februarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2010 Poate spui mai amanuntit , ca eu inca nu am inteles nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum