gabrielmrc Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 am intampinat o problema la caculul condesatorului (cel din poza evidentiat prin sageata) celelalte componente le-am dimensionat (D,L Cout).este un proiect de semestru comanda flotanta a tranzistoarelor de putere in cazul meu un singur tranzistor. este vreo formula cu care pot dimensiona acel condensator??am citit in unele aplicatii ca acest condensator trebuie sa fie de 10 ori mai mic ca valoare decat condensatorul de filtrare. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Condensatorul acela trebuie dimensionat in asa fel incat in el sa fie suficienta energie pentru comanda tranzistorului cu masa flotanta,valoarea sa depinde in principal de frecventa si de capacitatea portii .Insa eu nu inteleg de ce te complici cu ir2110 la un convertor buck si daca chiar alegi sa-l folosesti de ce nu o faci cu iesirea de jos(low out)... Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Condensatorul acela trebuie dimensionat in asa fel incat in el sa fie suficienta energie pentru comanda tranzistorului cu masa flotanta,valoarea sa depinde in principal de frecventa si de capacitatea portii .Insa eu nu inteleg de ce te complici cu ir2110 la un convertor buck si daca chiar alegi sa-l folosesti de ce nu o faci cu iesirea de jos(low out)...asa mi sa impus de la facultate driverul (ir2110) ala si iesirea high(Hout). pai cu o formula ma poti ajuta ?? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Citeste asta : http://www.rose-hulman.edu/~herniter/NA ... 8a-302.pdf Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Citeste asta :http://www.rose-hulman.edu/~herniter/NA ... 8a-302.pdfms de link Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Cu placere..sper sa te ajute ..gasesti acolo multe formule.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum