Vizitator florinoprea Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 salutare sunt nou pe forum si ma intereseaza cum asi putea construi o centrala termica home made din elementi de calorifer de fonta incastrati intro soba de teracota.Astept raspuns de la voi.Multumesc. Link spre comentariu
draku Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 ca sursa de inspiratie, intr-un Tehnium din anii 80 era prezentata realizarea unei minicentrale din calorifere de fonta conectate intre ele Link spre comentariu
bassbox Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Nu te ai gandit la asa ceva?http://www.edilkamin.ro/ro/sobe_centrala_termica/sobe_centrala_termica_cu_lemne_modele/AquaAm asa ceva de doi ani,ca referinta uite-te la locatia mea!Cu asa ceva incalzesti casa si nu curtea. Link spre comentariu
Vizitator dascal mircea Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 salutare sunt nou pe forum si ma intereseaza cum asi putea construi o centrala termica home made din elementi de calorifer de fonta incastrati intro soba de teracota.Astept raspuns de la voi.Multumesc. sper sa nu fie prea tirziu mesajul meu dar daca vrei ceva ca lumea construeste una din teava sudata eu am facut de ambele cea din teava nota 9* cea din elementi de calorifer -4. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Ca idee ,ce nu a functionat la cea din fonta?(elementi). Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Revin cu poze de la centrala cu elementi de calorifer din fonta(iarna s-a cam dus,dar vine alta).Varsta centralei este de 4ani si nu au fost probleme.Suprafata incalzita este de 243mp. Link spre comentariu
Vizitator costelgl Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 salut-am inceput sa construiesc o centrala si as dori sfatul vostru.- am un arzator pe motorina pe care l-am conectat la o butelie de aer,gazele trec in a doua butelie in care se afla 3 elementi de calorifer dar nu stiu cum sa fac etansarea dintre calorifer si tevile care ies( am sa incerc sa fac un desen) centrala homemade.zip Link spre comentariu
Vizitator costelgl Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 in special pentru IGBT 1971 si draku ca vad ca au exp cu caloriferele de fonta salut -am inceput un fel de centrala din doua butelii de aer de raba,in una am conectat arzatorul pe motorina si in cealata vreau sa bag 3 elementi de calorifer (vezi poza) -ce parere aveti ar merge?arzatorul este complet automatizat dar vreau in viitor sa il fac sa mearga cu ulei ars ca am de unde -de incalzit am aproape 100 mp dar cred ca am sa fac incalzirea in pardoseala (cred ca ar consuma mai putin avand in vedere temperatura mai scazuta care trebuie la o astfel de instalatia) -sunt asezate ca in video http://www.youtube.com/watch?v=yPe_itTs ... ure=relmfu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum