Foryn Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Are cineva schema de la acest aplificator? http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... X%26um%3D1 ca, nu se aprinde amplificatoru, se aprind doar 2 becuri la butoane si atat, display-u nu se aprinde deloc, sau ce ar putea fii, ca tensiune intra in amplificator. Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Încearcă la colţul depanatorului. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Aici descarci manualul service. Are 15MB. http://elektrotanya.com/sony_str-de675.pdf/download.cgi Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 ms mult, si io am manualu, dar nui ca asta ce mi lai dat tu. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Banuiesc ca tu ai avut "manualul utilizatorului", care contine prezentarea aparatului fara a avea si schema. Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 am rezolvat problema cu display-u, m-am uitat asa numa la ea si am vazut ceva dezlipit, acum se aprinde tot la ea, dar numai ca imi scrie PROTECT pe display cand o aprind. Imi ia toate comenzile primele 4-5 sec. dupaia scrie protect Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Vazi ca la receiverele astea Sony le crapa usor lipiturile.Verifica manual toate placile si refa lipiturile si abia apoi te apuci de depanari. Link spre comentariu
johny69 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 te poti uita si la partea de alimentare finali si parti logice(procesor, decodoare..... etc) Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 i-am dat de capat, merge se aprinde tot la ea, dar mai are o problema, merge numai LEFT de la FRONT si cu CENTRALU, restu iesirilor nu merg, partea cu surround (SL si SR) si RIGHT de la FRONT nu functioneaza, ca are 5 iesiri in total. Link spre comentariu
Foryn Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 am rezolvat problema, merg toate iesirile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum