Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un pic de ajtor cu 2 incinte !!:D

Vizitator alin_adrian09

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

8

• radu8982

6

• Jimmy

3

• ionescu liviu

1

Top autori în acest subiect

daca citeai tot topicul, vedeai ca el vrea ceva cu 2 difuzoare/incinta.totusi, ceva parametrii la schita de mai sus?cum de te-ai gandit la incinta deschisa? la ce Qts mare are difuzorul probabil ar merge in incinta inchisa mai bine.

Link spre comentariu

NU sunt bune......Pai eu am luat parametrii T/S publicati in link-ul dat de tine, i-am bagat intr-un simulator si nu a iesit mare branza, de aceea am spus ca nu prea iese nimic decent. Poate acei parametrii nu sunt reali, poate sunt mai in avantajul tau, sau poate sunt in dezavantaj. Nu stiu. Sigurul mod in care poti afla e sa masori acei parametrii si iti garantez ca vei avea o surpriza - insa nustiu daca va fi placuta.

Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09

au ajuns difurile ...deci sunt foarte bune....se aud meserias....deci...sa nu maia ud comentarii ca nush cum nus bune.... :101 :101 :101 :101 si tweterele se aud bestial ...

Link spre comentariu

ei vezi, si ne acuzi pe noi ca nu vrem sa te ajutam....

inainte sa te pui sa cumperi difuzoare trebuia sa te documentezi. sa vezi ce optiuni ai, de unde faci rost de materiale, etc. Tu ai facut ca si in proverbul ala, ai pus caruta inaintea boilor.

acuma eu o sa incerc sa te ajut, dar nu garantez nimic. Nu stiu exact inca ce cutie vrei sa folosesti, nici difuzoarele nu imi e prea clar.

legat de filtre. In mod normal un filtru se face cam asa:

http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=31

e, nu cred ca tu vei putea face toate astea. oricum se poate improviza ceva. vom vedea cum avansezi cu lucrarile, si gasim ceva solutie de compromis.

Link spre comentariu

au ajuns difurile ...deci sunt foarte bune....se aud meserias....deci...sa nu maia ud comentarii ca nush cum nus bune.... :101 :101 :101 :101 si tweterele se aud bestial ...

asa, si cum ai constatat asta, prin simpla ascultare in aer liber. Pot sa-ti garantez ceva de pe acuma. Cand le bagi in cutie vor suna cu totul altfel. Mai bine, mai rau, nu stiu dar cu siguranta vor suna altfel.Din experienta mea, difurile care suna bine in aer liber nu suna bine in cutie si invers. (Asta nu este o regula ce o constatare personala).
Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09

pun poze cu difurile si goarnele mai tarziu :d:D si ....legat de filtre....as da in schimbul lor ....difuzoare din topicul meu sau niste radiatoare masive...:d:D ca nu prea am timp sa fac ...DESIGUR DACA ARE CNV FILTRE PT BOXELE MELE :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări