radu8982 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 uite dimensiunile Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 daca citeai tot topicul, vedeai ca el vrea ceva cu 2 difuzoare/incinta.totusi, ceva parametrii la schita de mai sus?cum de te-ai gandit la incinta deschisa? la ce Qts mare are difuzorul probabil ar merge in incinta inchisa mai bine. Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 ms mult....un user serios nu ...ca altii ca nus bune ca nush c ..... Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 NU sunt bune......Pai eu am luat parametrii T/S publicati in link-ul dat de tine, i-am bagat intr-un simulator si nu a iesit mare branza, de aceea am spus ca nu prea iese nimic decent. Poate acei parametrii nu sunt reali, poate sunt mai in avantajul tau, sau poate sunt in dezavantaj. Nu stiu. Sigurul mod in care poti afla e sa masori acei parametrii si iti garantez ca vei avea o surpriza - insa nustiu daca va fi placuta. Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 cam asa o sa arate schita desigur ca scot mediile si o sa le mai calculez putin http://img51.imageshack.us/img51/5070/2x20cm.png Link spre comentariu
radu8982 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 APROPO SA FACI DIAMETRUL LA TUBURI DE 4CM NU DE 3 AM GRESIT Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 La filtru de separare te-ai gandit ????? Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 nu... Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 au ajuns difurile ...deci sunt foarte bune....se aud meserias....deci...sa nu maia ud comentarii ca nush cum nus bune.... si tweterele se aud bestial ... Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 ei vezi, si ne acuzi pe noi ca nu vrem sa te ajutam.... inainte sa te pui sa cumperi difuzoare trebuia sa te documentezi. sa vezi ce optiuni ai, de unde faci rost de materiale, etc. Tu ai facut ca si in proverbul ala, ai pus caruta inaintea boilor. acuma eu o sa incerc sa te ajut, dar nu garantez nimic. Nu stiu exact inca ce cutie vrei sa folosesti, nici difuzoarele nu imi e prea clar. legat de filtre. In mod normal un filtru se face cam asa: http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=31 e, nu cred ca tu vei putea face toate astea. oricum se poate improviza ceva. vom vedea cum avansezi cu lucrarile, si gasim ceva solutie de compromis. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 au ajuns difurile ...deci sunt foarte bune....se aud meserias....deci...sa nu maia ud comentarii ca nush cum nus bune.... si tweterele se aud bestial ...asa, si cum ai constatat asta, prin simpla ascultare in aer liber. Pot sa-ti garantez ceva de pe acuma. Cand le bagi in cutie vor suna cu totul altfel. Mai bine, mai rau, nu stiu dar cu siguranta vor suna altfel.Din experienta mea, difurile care suna bine in aer liber nu suna bine in cutie si invers. (Asta nu este o regula ce o constatare personala). Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 pun poze cu difurile si goarnele mai tarziu :D si ....legat de filtre....as da in schimbul lor ....difuzoare din topicul meu sau niste radiatoare masive...:D ca nu prea am timp sa fac ...DESIGUR DACA ARE CNV FILTRE PT BOXELE MELE Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 SI CUM AM PROMIS BOXE MA DECI DIFURILE SE AUD DESTUL DE BN NAM C ZICE....ASA CA NU PREZICETI VOI DINAINTE http://img6.imageshack.us/gal.php?g=img9395o.jpg Link spre comentariu
Vizitator alin_adrian09 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 deci pana la urma ....c dimensiuni are cutai...cum am eu schita aiai ?? ;)) Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 deci pana la urma ....c dimensiuni are cutai...cum am eu schita aiai ?? ;))pe cine intrebi ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum