cosmos Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Am un calculator cu placa de baza asus k8v-x-se si placa video nvidia gfx 5500 si as vrea sa schimb placa video cu una mai performanta ,poate puteti sa-mi spuneti care este cea mai performanta placa video care sa fie compatibila cu placa de baza prezentata mai sus si eventual citeva preturi.VA MULTUMESC! Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 ce buget ai pentru placa video?gasesti ATI Radeon HD 3850 pe AGP pe la 350 de lei, sau sora mai mica Radeon HD 3650 pe la 250 de lei. Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Buget ar fi cam 5 milioane ,deci ma intereseaza ca placa video sa fie compatibila cu placa de baza si sa poata indeplini cerintele pentru jocuri gen call of duty modern, care cer video card:3.0 shader support recommended.Nvidia Geforce 7800 or betterori or ATI Radeonx1800.O sa ma uit si la recomandarea ta sa vad despre ce este vorba.MAI ASTEPT SI ALTE PARI Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 in bugetul ala ar mai intra si ATI Radeon HD 4670 care e vreo 450 de lei, dar eu zic ca nu se merita diferenta de 100 de lei intre asta si Radeon HD 3850, care e tot acolo la performanta, poate chiar ceva mai sus.oricum, toate placile enumerate au Shader 4.1, si ruleaza cam orice joc in conditii bune. mai mult o sa te traga in jos procesorul. ca tot veni vorba, ce procesor si ce memorii ai? Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 procesorul este AMD Sempron Procesor 2800+,iar memorie 1,5 Gb of Ram.Initial aveam 512 dar am mai cumparat o placa de 1gb la 130 lei.Si zici ca ar afecta procesorul daca pun o placa video mai performanta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Zicea de faptul că procesorul e mai slab decît ar fi necesar pentru a ţine restul sistemului pasul cu performanţa plăcii video. E cu totul altceva decît să spui că procesorul ar fi influenţat negativ de placa video... Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 exact aia ziceam. cu o placa video noua, cea mai putin performanta piesa va ramane procesorul. oricum, vei putea rula decent si jocuri mai noi. Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 placa mea video in fisierul nr 1,placa propusa de voi fisierul nr 2,poate puteti sa-mi spuneti cum realizez conectarea placi video???.Dupa parerea mea placa din fisierul 3 este cea pe care o caut ,ce parere aveti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Deschizi calculatorul, scoţi placa veche, pui placa nouă, închizi calculatorul. Conectezi monitorul şi te bucuri....Bine, mai sînt micile neplăceri legate de drivere... da' nu-ţi bate capul, înainte de a instala placa nouă ar fi bine să-şi înfrînezi entuziasmul şi să citeşti din scoarţă-n scoarţă manualul plăcii. Şi să urmezi întocmai instrucţiunile. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 eu cred ca se referea la slot. in poza 1 si 3 sunt placi pe slot AGP, cum ai tu nevoie, iar in poza 2 e o placa pe slot PCI-Express. placile pe care ti le-am recomandat eu mai sus se gasesc atat pe slot AGP cat si pe PCI-Express, iar tu ai nevoie de varianta pe AGP. Link spre comentariu
cosmos Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Exact la slot ma refeream,nu la cum se realizeaza montajul placi,cred ca Bogdan este un pic cam ironic ceea ce ma cam enerveaza si-l poftesc sa nu mai participe la aceasta discutie daca nu are nimic a spune.Jimmy zici ca pacile respective se gasesc si cu slot AGP(asta nu stiam ,tocmai de aceea am intrebat cum realizez conectarea placi)daca este asa atunci este foarte bine, am sa caut sa vad unde gasesc.Daca ma puteti indruma un pic,ar fi excelent. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 ti-am trimis pe mp un link cu un magazin unde le gasesti pe toate, sa nu facem reclama pe gratis.legat de bogdan, eu nu cred ca e ironic. ti-a raspuns obiectiv. trebuia ghicit ca te referi la slot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum