cosminc Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 buna seara si multumesc ca existati ! - am si eu doua intrebari scurte : daca ma poate ajuta cineva cu o schema (sau doar sursa) de 11ak56-4 fara optocuplor , produs de calitate din turcia , placa la care mi-am pierdut jumatate din acuitatea vizuala si-asa precara : mai am o problema cu un genius 5005 la care urmeaza sa pocnesc finalul nr 3 - primul a pocnit singur , al doi-lea cred ca din cauza mea deoarece am pus tda 7296 in loc de 7294 - schema n-am gasit decat de genius 5000 si v-as ruga daca aveti o schema de 5005 - sau doar partea de subwoofer - mcy si o seara buna. << [email protected]>> Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Salut!!!Vedeti va rog daca este buna schema aceasta pt GENIUS.......PT 11ak56-4 Am dar doar cu optocuplor....[attachment=3]Genius_SW-5.1_Home_Theater.part2.rar[/attachment] Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Este prea mare fisierul si deaceea a trebuit sal inpart in volume...SPER SA FIE DE AJUTOR Link spre comentariu
cosminc Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 multumesc muuuult !!! Link spre comentariu
cosminc Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 am rezolvat cu sistemul si am trait urmatoarele experiente : condensatoarele de 100nf au in realitate 50-60 nf si sunt de proasta calitate - cele de pe diode obisnuiesc sa mai si pocneasca : electroliticii , dupa doi ani de functionare pierd cam o treime din capacitate - recomand inlocuirea tuturorizolator surub radiator foarte prost - a se inlocui - daca nu ( eu n-am avut) , se poate practica un alezaj fin in radiatorul integratului partea care vine pe radiator - eu cand strangeam surubul mai tare obtineam un contact electric perfect intre cele doua radiatoare - dupa alezaj n-au mai fost problemesi a treia experienta - reparati un sistem genius decat daca n-aveti ce face si va plictisiti rau posting.php?mode=reply&f=16&t=54103# Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Uite ca mai dau pe forum si de oameni din Tg-Jiu.Vreau sa modific pentru cineva un astfel de sistem. M-am gandit sa-i schimb transformatorul, redresarea si filtrajul si operationale cu NE5532 sau OPA2134(sa vedem cati bani are propietarul). M-ar interesa sa stiu ce tensiuni are inauntru(inainte si dupa filtraj). Banuiesc ca tensiunile ar fi cam urmatoarele: +15-16v pentru center si operationalul dupa 7805, +/-20v pt sub si +/-18v pentru sateliti.Daca cineva are bunavointa sa-mi spuna exact valorile, i-as fi recunoscator. Daca tot pun alt traf mai maricel ca sigur e subdimensionat, as vrea sa maresc tensiunea pt sub la +/-27-30v, iar daca tot maresc tensiunea un cooler ar merge la fix. Link spre comentariu
cosminc Postat Februarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2010 salut - eu n-am avut treaba decat cu subwooferul - dupa redresare si filtrare aveam +/- 38v ( genius 5005 ) daca proprietarul are bani -si ureche muzicala- sa cumpere un tub de silicon negru auto cu care sa trateze abundent toate imbinarile sau orificiile nesiliconate de fabricant , marginea difuzorului , capacul spate,intre radiator si capac: in principiu orice gaurica in afara de cea mare din fata ps : abundent e un fel de-a spune , eu am pus si pe camasa proprie , si pe mocheta omului - dar nu-i necesar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum