Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

genius 5005

Postări Recomandate

buna seara si multumesc ca existati ! - am si eu doua intrebari scurte : daca ma poate ajuta cineva cu o schema (sau doar sursa) de 11ak56-4 fara optocuplor , produs de calitate din turcia , placa la care mi-am pierdut jumatate din acuitatea vizuala si-asa precara : mai am o problema cu un genius 5005 la care urmeaza sa pocnesc finalul nr 3 - primul a pocnit singur , al doi-lea cred ca din cauza mea deoarece am pus tda 7296 in loc de 7294 - schema n-am gasit decat de genius 5000 si v-as ruga daca aveti o schema de 5005 - sau doar partea de subwoofer - mcy si o seara buna. << [email protected]>>

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosminc

4

• augustin

2

• paul14

1

Top autori în acest subiect

am rezolvat cu sistemul si am trait urmatoarele experiente : condensatoarele de 100nf au in realitate 50-60 nf si sunt de proasta calitate - cele de pe diode obisnuiesc sa mai si pocneasca : electroliticii , dupa doi ani de functionare pierd cam o treime din capacitate - recomand inlocuirea tuturorizolator surub radiator foarte prost - a se inlocui - daca nu ( eu n-am avut) , se poate practica un alezaj fin in radiatorul integratului partea care vine pe radiator - eu cand strangeam surubul mai tare obtineam un contact electric perfect intre cele doua radiatoare - dupa alezaj n-au mai fost problemesi a treia experienta - reparati un sistem genius decat daca n-aveti ce face si va plictisiti rau :speriat posting.php?mode=reply&f=16&t=54103#

Link spre comentariu

Uite ca mai dau pe forum si de oameni din Tg-Jiu.Vreau sa modific pentru cineva un astfel de sistem. M-am gandit sa-i schimb transformatorul, redresarea si filtrajul si operationale cu NE5532 sau OPA2134(sa vedem cati bani are propietarul). M-ar interesa sa stiu ce tensiuni are inauntru(inainte si dupa filtraj). Banuiesc ca tensiunile ar fi cam urmatoarele: +15-16v pentru center si operationalul dupa 7805, +/-20v pt sub si +/-18v pentru sateliti.Daca cineva are bunavointa sa-mi spuna exact valorile, i-as fi recunoscator. Daca tot pun alt traf mai maricel ca sigur e subdimensionat, as vrea sa maresc tensiunea pt sub la +/-27-30v, iar daca tot maresc tensiunea un cooler ar merge la fix.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salut - eu n-am avut treaba decat cu subwooferul - dupa redresare si filtrare aveam +/- 38v ( genius 5005 ) daca proprietarul are bani :aplauze -si ureche muzicala- sa cumpere un tub de silicon negru auto cu care sa trateze abundent toate imbinarile sau orificiile nesiliconate de fabricant , marginea difuzorului , capacul spate,intre radiator si capac: in principiu orice gaurica in afara de cea mare din fata ps : abundent e un fel de-a spune , eu am pus si pe camasa proprie , si pe mocheta omului - dar nu-i necesar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări