Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator technics

Vizitator Aradeanu

Postări Recomandate

Vizitator Aradeanu

Am un amplificator Technics, primit de la un prieten dar el ia ars finali sunt tip STK 1039.As vrea sa cumpar 2 finali STK 1039 dar nu gasesc nici unde ma poate ajuta cineva(am inteles ca se gasesc foarte greu).Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• mariobe

2

• bassbox

1

Top autori în acest subiect

Nu mai căuta degeaba, nu se mai fabrică originale de peste 30 ani. Se înlocuieşte uşor cu 4 trz Darlington şi cîteva piese. Piesele se pot lipi direct pe picioarele trz. Rez punctate se folosesc ptr reglajul tensiunii b-e la trz finali, dacă e prea puţin mai măreşti adăugînd o rez în serie cu diodele, dacă trece de 1,2V pui rez în paralel cu una din diode.

Link spre comentariu

20 ron manopera dar daca electronistul in cauza nu i-ti e prieten sau apropiat se poate ca i-ti va lua pielea de pe tinetin sa fac o precizare la termenul de electronist=vampir(mancator de piele umana)si eu am studiat electronica in adolescenta ,nu prea mult dar destul sa schimb un final vechile combine si i-mi amintesc ca nu i-mi bateam joc de oameni ,luam numai cat sa beau bere,un pacat de tigari etc,pt mine era o placere sa muncesc in domeniutrebuie sa va povestesc ceva neaparat:nevasta mea a vrut telefon cu fata glisabila(pe sina)impotriva vointei mele si-a cumaparat si dupa cum am prezis dupa iesirea din garantie i-a picat folia flexibilanah hai sa vedem pe net cat costa :6 ron plus taxe postale PT DOUA BUCATI ,putin nu?hai la REPARATOR si ghici 80ron,pai mai frate nu e un pic cam mult pt 4 suruburi,desigur am cautat pe la smecheri si am dat 15 ron pe o bucata ,am montat-o eu pt ca a fost foarte simplu si VOILA ;electronistul de la coltul blocului o sa moara de foame cu oameni ca mine

Link spre comentariu

Un frizer i-ti ia pentru 5 minute de tuns 30 lei,sau dai 20 lei pentru spalat exteriorul la o masina.Astia ce garantie dau?Ce pregatire au?Eu zic ,ca electronica nu este platita deloc. :speriat Scuze,aste e tema la" bodega"Zal s-a referit la piese,fara manopera.

Link spre comentariu

scuze dar am realizat cam tarziu si nu am mai putut modificaam vrut sa scriu 20 ron + manopera(am mancat plusul,scuze)eu zic ca e prea bine platita pt nivelul de trai al romanilorstai ca mai dau un exemplu,doua : -am fost acum cativa ani sa schimb un final la un cd player auto75 ron din care finalul 4*22w era undeva la cativa roni (intre timp am facut rost de scula si l-am schimbat eu)vrei sa spui ca atat costa munca aia?-am fost sa-mi repare televizorul acum vreun an (la astea nu ma bag)si a schimbat in fata mea un rezistor si un tranzistor ,in max doua minute a fost gata,50 ron, e bine pt doua minute ,nu?SCUZE PT OF TOPIC ,nu m-am referit la lumea de aici ,am facut referire la atelierul de depanare pe care i-l gasesti in cartierul tau poate ca nici nu prea au concurenta si de aia i-si bat joc de oameni

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări