Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde gasesc asa ceva? convetor vga to tv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• massacre122

5

• iuli09

2

• sorinpavel

2

• alexutu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da nai tv out pe placa?pt ce atatea adaptoare?

Pentru laptop care n-are decat iesire VGA.Si eu am cauta asa ceva dar m-am lasat pagubas.Am gasit o "cutiuta" care costa vreo 250ron.Cum este prezentat cablul din imagine am inteles ca nu e bun de nimic.
Link spre comentariu

Pe vremea aia nu aveam LCD ca atunci intram direct cu HDMI ; aveam doar SCART SI RCA pe televizor si de-asta am incercat cu adaptorul de mai sus. Eu n-am reusit sa-l fac sa mearga ...

Link spre comentariu

io am lcd si e mai simplu.nush o data ce ai scos imagine e bine da dc alb negru.incearca la un lcd daca ai posibilitatea vezi daca scoate si ce scoate.

Eu nu am inteles nimic din fraza asta.
Link spre comentariu

Prin chestia asta am trecut si eu acum ceva timp.Din pacate acel cablu este inutil daca placa video a laptopului nu are optiunea de a "livra" semnal S-Video sau compozit pe mufa VGAAltfel nu obtii absolut nimic.Solutia este acel conertor din linkul de mai sus... bun rau... asta in functiile de pretentiile tale. Eu am avut unul (nu fix ca asta dar facea acelas lucru) - de fapt doua - unul luat defect si reparat (teapa de aici de pe forum) si altul bun - pe care il mai am pe undeva. Conversia insa nu este la nivelul de calitate al semnalului S-Video "nativ" - Tv-out...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări