luciann Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 As vrea sa achizitionez de la cineva o camera video panasonic, mica problema e ca acumulatorul nu a fost incarcat de mult timp, si nu mai functioneaza. M-am documentat putin si am inteles ca as putea sa ii schimb celulele, pe celulele respective scrie D-SC1700P la 1,2V, iar amperajul total este de 1800mA. Cu ce as putea sa le inlocuiesc? Pe tme am gasit ceva http://www.tme.eu/html/RO/baterii-reinc ... pelny.html Sunt bune? trebuie altfel? daca au amperaj mai mare, imi vor afecta camera? Multumesc anticipat Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Daca au amperaj mai mare sint chiar mai bune,deoarece tin mai mult!Tensiunea sa fie aceeasi cu cele din acumulatorul uzat. Link spre comentariu
c_anicai Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 de-a lungul anilor am facut tot felul de improvizatii prin inlocuirea acumulatorilor la camerele video care le folosesc fara a afecta in vre-un fel aparatele respective.Imi amintesc ca pe vremuri in loc de un acumulator de 2 amperi am folosit unul de 9amperi, si puteam filma cca 7 ore. Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Gogaleaza GB batteries romania bucuresti rodieiSunt de-a gata.Arat mai bine decat o caracasa sudata cu ultrasunete in fabrica, taiaat cu micropolizorul si lipita cu poxilina! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum