MDshelll Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salut, nu stiu de ce statia CB pe care o folosesc in masina e influentata de stergatoarele de parbriz, de geamurile electrice, daca folosesc stergatoarele se aude un bazait puternic in diful statiei, cum pot sa scap de acesta? Link spre comentariu
yo7but Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Alimenteaz-o direct de la baterie. Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 un condensator mare in paralel pe alimentare nu ajuta? Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Trebuie sa montezi un _filtru de paraziti pe alimentare_ !Sunt si filtre de firma ,dar costa cat jumatate din pretul statiei CB. Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 E alimentata de la mufa de la bricheta Link spre comentariu
MDshelll Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Am pus un filtraj de 4700uF la 25V si nimic, nu se schimba situatia cu nimicNu pot sa alimentez direct de la baterie pentru ca nu am pe unde sa trag cablurile si nu vreau sa gauresc caroseria masinii. Link spre comentariu
yo7but Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Daca nu te poti lega direct la baterie atunci leaga minusul statiei la caroseria masinii, la un surub ce se prinde direct in caroserie si pune o sirma mai groasa iar plsul leaga-l printr-o siguranta la un fir ce vine direct de la baterie.Succes... Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 cum pot sa scap de acesta?Incercati asa.http://buy.mikado.ro/product_info.php?cPath=50_174&products_id=1166 Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Buna seara. Daca ne-am aduce aminte ca prima transmisie radio s-a facut cu ajutorul scanteilori electrice, nu am pune astfel de intrebari. Pe vremea lui impuscatu se gaseau Kit-uri de deparazitare pentru masini. Scanteile demonstreaza ca periile de la motoras nu calca cum trebuie. Daca ai posibilitatea, curata periutele si colectorul cu un pic de smirghel de cel putin 400. Dupa ce se curata bine colectorul, se monteaza un cindensator de 0,1 MF chiar pe contactele periilor. Daca montezi cond de 4700, mu rezolvi nimic. Uita-te in toate schemele de redresoare sau de filtrare si vei vedea ca condensatoarele de capacitate mare sunt dublate de cond. de cap. mica(0,02 - 0,2). Cond mici sunt pre urmele de RF(spletere, scantei) care se scurg din diverse generatoare. Daca esti foarte pretentios, poti pune un filtru PI format din 2 cond de 0,1 la capetele unei binine care sa suportue consumul motorasului. Daca nici asa nu scapi, verifica calibrarea antenei, mai ales ca cred ca folosesti o antena cu talpa magnetica. Cu cat este mai bine calibrata antena cu atat se ingusteaxa banda de trecere. Si calitatea cablului de coborare conteaza foarte mult. Scuza-mi trancaneala. Mosu Tuti.PS. Si unele incarcatoere de telefon induc paraziti. Mosu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum