Vizitator ilinca Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 sie careva in constanta unde pot programa 2 statii motorola cp 140 ??contra cost ..evident Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Statiile astea au si ele un regim special.Puteti sa dovediti provinienta?Adica factura de achizitie?Si ce anume sa programeze la ele? Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 statiile merg intre ele pe 10 canale din 16... leam testat si bat cam 300m in camp inchis....cred ca au fost setate in 0.5w sau ceva de genul ( putere mica..)..iar eu vreau doar sa le pun in 5 w si eventual sa pot programa cele doua butoane de langa ptt...sunt cumparate la mana a doua ,arata ca noi ,nu am factura ,...statiile sunt vhf Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 am uitat..stiu ca este ilegal ce fac.....dar dupa ce persoana care vrea sa mi le ajusteze...va fi uitata de nimeni (nu te cunosc nu ma cunosti) Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Nu se baga nimeni.E puscarie.Am niste colegi la axel telecom(se ocupa numai cu statii de emisie-rec) si nici macar pentru mine care-i cunosc de 15 ani nu au vrut Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Ca sa nu mor prost, ce au asa special statiile astea? Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 nu stiu.....dar ...eu nu programez....si doar modific puterea de emisie...daca asi avea aparatura necesara si niste sfaturi le-asi modifica eu puterea Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 orice statie in VHF necesita licenta pentru utilizarea frecventei...iar eu nu am... Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Ca sa nu mor prost, ce au asa special statiile astea?sunt in vhf...orice statie in vhf necesita licenta pentru utilizarea frecventei....eu nu am Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Sau autorizatie de radioamator. Se obtine usor. Aproximativ 6...7000 (nu stiu cifra exacta) de romani o au. Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Sau autorizatie de radioamator. Se obtine usor. Aproximativ 6...7000 (nu stiu cifra exacta) de romani o au.da da care este treaba...amatorii au in 145mhz....1.concursurile se dau cam rar...si treb sa stii foarte multe...2..statiile merg in 146-174...io vreau doar sa modific puterea ..nu umblu la frecvente Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Treaba ta, sa n-ai belele. E vreo 5000 lei + dosar penal. Link spre comentariu
Vizitator ilinca Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Treaba ta, sa n-ai belele. E vreo 5000 lei + dosar penal.SUNT CONSTIENT ....DAR EU LE MA SI LE FOLOSESC CAND PLEC LA BUNICI ..LA ANUMITE TREBURI ..VARA LA MUNCA Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 sie careva in constanta unde pot programa 2 statii motorola cp 140 ??contra cost ..evidentDaca erai din bucuresti te rezolvam eu,asa constanta e prea departe Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Treaba ta, sa n-ai belele. E vreo 5000 lei + dosar penal.SUNT CONSTIENT ....DAR EU LE MA SI LE FOLOSESC CAND PLEC LA BUNICI ..LA ANUMITE TREBURI ..VARA LA MUNCAScuza-ma, nu cred ca esti chiar constient. Din contra...In plus pari foarte tanar... Asa ca nu vreau a te jignesc pt ca nu mi-ai gresit cu nimica. Dar confirm ce au zis si predecesorii mei despre folosirea ilegala a emitatoarelor si mai ales marirea puterii la emisie. Sunt convins ca nu ai de unde sa sti, dar in aceste zile exista un intreg scandal iscat impotriva unora care fac asta..Si cum lucrurile sunt foarte bine agitate, cu multe reclamatii impotriva unuia mai dibaci, hi, hi, prietenii stiu de ce "ma" rad, e foarte posibil sa cazi si dta in plasa organelor. Da, corect, o sa fi un biet pestisor fata de rechini.Dar ca sa il scape pe respectivu', se vor lauda ca te-au prins pe dta. Care vei plati si pt celalalt..Asa ca intreaba-te de ce mai multi de aici iti sugeram sa te potolesti..Mai departe faci cum consideri, e problema dumitale..Dar daca o sa le folosesti si la munca, adica o sa scoti bani comitand ilegalitati, adica agravanta, iti doresc succcesuri, hi, hi...PS. Nu cred ca gresesc. Poarta Alba e tot in jud Cta. Asa ca mare atentia la ce faci a c o l o, cand o sa iti cada sapunul din mana, hi, hi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum