lbestboy Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salutare.Un amic a incercat sa puna o mufa de mouse in locul mufei de la tastatura pt ca i s-a rupt un pin si nu mergea,in timp ce lega cablurile s-au atins 2 fire rezultand inrosisea putin a firului si a iesit putin fum din unitate.acum nu mai merge nici mouse-ul si nici tastatura noua pe care a luat-o.Cred ca i s-a ars controlerul de la portul ps2.Intrebarea mea e,mai poate fi reparat acel controler si daca nu,ce alte posibilitati mai ar ca sa poata folosi mouse-ul si tastatura.?multumesc anticipat Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 prin usb dar trebuie alt mouse si alta tastatura Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 un adaptor de la ps2 la usb ca si asta ar rezolva problema: Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 foarte tare! nu stiam ca exista asa ceva! cel putin eu nu am vazut. Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 se gaseste de ceva timp. e vreo 4-5 lei. Link spre comentariu
lbestboy Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Si sigur va functiona cu acel adaptor?nu va trebui setat ceva prin bios? Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 in unele bios-uri am vazut setari pentru Enable USB Keyboard Support si Enable USB Mouse Support. Link spre comentariu
lbestboy Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Daca ar fi arsa siguranta aia nu ar trebui sa nu se alimenteze mouse-ul?La mouse ledul rosu e aprins dar nu executa nici o comanda.Aaa,inainte la mouse se aprindea un bec la rotita de scroll,acum acel bec nu se mai aprinde. Link spre comentariu
lbestboy Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Am uitat sa spun k cateodata merge click dreapta la mouse Link spre comentariu
Vizitator Andry Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Banuiesc ca ati verificat tastatura/mouseul pe un alt sistem, pentru a le verifica integritatea.Pe departea cea mai simpla si mai rapida metoda este cea a folosirii adaptoarelor ( care se gasesc in o multitudine de forme ). Ai grija ca atunci cand cumperi adaptorul sa fie PS2 -> USB, si nu invers. Link spre comentariu
ollync Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Verifica alimentarea de +5V pe pinii aferenti , tastatura+mouse, sper sa nu se supere moderatoru :P " http://pinouts.ru/Inputs/KeyboardPC6_pinout.shtml ". Dar totusi la 20 mA sa se inroseasca firul ? Link spre comentariu
lbestboy Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Mouse-ul si tastatura le-am probat pe pc meu si functioneaza perfect.Si eu m-am mirat cand s-a inrosit firul,oricum firul e foarte subtire,are in jur de 0,30mm.O sa masor sa vad daca am 5v pe alimentare.Multumesc tuturor care m-au ajutat. Link spre comentariu
MazyMan Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 eu am patit aceiasi poveste la un Pentium II am vrut sa pun eu leduri albastre pe tst si am facut legatura gresit si a iesit fum din unitate ... m-am documentat in aceea vreme si nu am gasit apsolut nimic cea ce privea problema mea ... intr-o noapte am scos placa de baza d p pc si m-a muitat atent la mufa ps2 d la tst am urmarit toate " conductele " si am gasit o rezistentza arsa ...o piesa mica cand am atins-o cu surubelnitza era carbonizata si sa spart , apoi ce mi-a trecut mie prin cap sa fac legatura cu o picatura de fludor sa inlocui rezistentza aceea arsa . spre mirarea mea a mers fara probleme inca 3 ani de zile pana cand am cumparat alt pc ! fi atent la acele mici piese minuscule uite-te atent la placa de baza daca ai o veioza pune-o sa bata in placa de baza sigur gasesti piesa arsa !!! daca gasesc placa de baza ii fac o poza sa iti arat ce-am facut eu ... REVIN CU DETALII MAI AMANUNTZITE !!! NUMAI BINE ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum