buzea Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Buna tuturor, am inceput sa fac aceasta schema azi dupamasa si am folosit un tranzistor oare care (ciudat ca a mers) Acum intrebarea e "dc am mai postat daca tot am incercat?" pai as vrea sa perfectionez si sa imi spuneti ce sa fac ca sa fie mai interesantahttp://images.google.ro/imgres?imgurl=http://hackedgadgets.com/wp-content/2/_joule_thief_circuit.jpg&imgrefurl=http://hackedgadgets.com/2007/11/02/make-a-joule-thief/&usg=__bfZIrYBmWF2fD6T8UdCvuDsnJDU=&h=293&w=500&sz=23&hl=ro&start=1&um=1&tbnid=k_yZTpdJF2SLnM:&tbnh=76&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DMake%2Ba%2BJoule%2BThief%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN%26um%3D1 Link spre comentariu
boboBOBO Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 exact aceasta schema am gasit-o eu pe net si am facut-o crezand ca e defapt un flash ! acum descopar defapt ce face ea Link spre comentariu
buzea Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 bine......... daca ii mai pui un tranzistor si un condensatoriese asa cevada rori cum e ceva ff interesant Link spre comentariu
buzea Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 e un circuit care functioneaza din cate inteleg eu lafel ca un droseradica un transformator ridicator de tensiuneexempluai o baterie consumata si vrei sa alimentezi un led cu circuitul asta o poti facesi am inteles de pe net ca la 12v daca ai 90 de infasurari pe ferita si cu un tranzistor 2055 parca poti obtine varfuri de tensiune de pana la 1000v scuzati-ma daca gresesc Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 am facut si eu asa ceva tot cu un tranzistor no name si vad ca merge , nu stiu ce sa mai imbunatatesti al ea , eu ma gandeam sa o pun ca semnalizarea la intrarea in subsolul blocului (tot timpul e intuneric la intrare si cam dau cu capul de o grinda de beton) Link spre comentariu
buzea Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 pai nu stiu .....ma gandeam la aprinderea unui neon sau tranzistoare alternative si din cate am citit poti sa te lagi la un condensator pe care il incarci si se descarca foarte incet o sa merg maine la magazin si am sa pun poze (facute cu webu) despre constructie si in loc de rezistenta de 1k pun un potentiometru si imi cumpar si o ferita mai mare sa pot pune mai multe infasurari Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Vezi ca mai exista un topic pe tema asta. Nu stiu exact pe unde, searchu' nu-mi merge azi. Link spre comentariu
buzea Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 o exista de eu nu gasesc pe unde mam uitat si cautarea nu merge :(( Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Aici s-a ma ivorbit de el recentviewtopic.php?f=209&t=52679&start=30Ca mai exista topicuri si din trecut,dar mai greu de ajuns la ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum