Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LC METER cu display motorola d520

elmar

Postări Recomandate

Salut!vreau sa construiesc un lc meter cu PIC 16F628 .http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/~rice/lc/index2.htmlPentru afisare as vrea sa folosesc un afisaj de motorola D520 (pe el scrie WD-C1202Q-6GNNa)dar nu stiu nici un fel de date pentru acest display.Daca cineva are datasheet-ul la acest display sau o schema de motorola D520 sa ma ajute si pe mine.astept pareri si despre compatibilitatea cu display-ul din schema(daca se potriveste)VA multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• Adierea

1

Top autori în acest subiect

Am rascolit tot internetul dupa datele pentru display-ul ala de motorola si nu am gasit mai nimic (decit niste poze ale tel si atit )desi cred ca sar potrivi pentru ca e un display alfanumeric 2x12 caractere.Am decis pina la urma ca nu merita osteneala ,mai bine cumpar unul (display)care stiu exact ce fel este si configuratia pinilor.De speriat de microcontrolere nu m-am speriat pentru ca am mai facut un aparat de genul asta si nu a fost prea greu ce mia fost un pic greu a fost (pentru mine )programarea microcontrolerului dar cu ajutorul acordat de cei mai avansati de pe acest forum am reusit.Si le multumesc si cu aceasta ocazie. :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări