elmar Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salut!vreau sa construiesc un lc meter cu PIC 16F628 .http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/~rice/lc/index2.htmlPentru afisare as vrea sa folosesc un afisaj de motorola D520 (pe el scrie WD-C1202Q-6GNNa)dar nu stiu nici un fel de date pentru acest display.Daca cineva are datasheet-ul la acest display sau o schema de motorola D520 sa ma ajute si pe mine.astept pareri si despre compatibilitatea cu display-ul din schema(daca se potriveste)VA multumesc! Link spre comentariu
Adierea Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Ai reusit ceva sau teai speriat de proect .Mie misepare prea complicat maiales cand vad microcontrolere incep sa arunc cu electronica prin casa . Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Am rascolit tot internetul dupa datele pentru display-ul ala de motorola si nu am gasit mai nimic (decit niste poze ale tel si atit )desi cred ca sar potrivi pentru ca e un display alfanumeric 2x12 caractere.Am decis pina la urma ca nu merita osteneala ,mai bine cumpar unul (display)care stiu exact ce fel este si configuratia pinilor.De speriat de microcontrolere nu m-am speriat pentru ca am mai facut un aparat de genul asta si nu a fost prea greu ce mia fost un pic greu a fost (pentru mine )programarea microcontrolerului dar cu ajutorul acordat de cei mai avansati de pe acest forum am reusit.Si le multumesc si cu aceasta ocazie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum