Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tip Condensator Cuplaj in Amplificator cu tda7056b

Vizitator Gabriel-ac-iasi

Postări Recomandate

Vizitator Gabriel-ac-iasi

Salutare, am realizat schema din datasheet-ul circuitului TDA 7056B.....amplificatorul este conectat la laptop si este alimentat de la o baterie de 9V, am doua nelamuriri....condensatorul de cuplaj de 0.47uF de care ar trebui sa fie? styroflex? tantal?.....si rezistenta Rs aplicata pe intrare ce rol are? Multumesc mult...atasez aici datasheet-ul in care aveti schema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• lorik199

1

• ROBEERT

1

• xcenik

1

Top autori în acest subiect

1. n-ai postat deloc bine aici2. condensatorul merge cam de orice tip numai nepolarizat sa fie3. rezistenta aceea determina impedanta de intrare a amplifului

Nu-i nimic, mutam. Asta-i datoria noastra, nu a userilor sa se uite unde trebuie postat.
Link spre comentariu

Rs e impedanţa sursei de semnal, nu a integratului, fiind separate galvanic de condensator. Se poate pune o rez de valoare mare acolo, ptr descărcarea condensatorului la masă cînd nu e cuplat nimic la intrare (100k-1MOhm).

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări