Vizitator Gabriel-ac-iasi Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salutare, am realizat schema din datasheet-ul circuitului TDA 7056B.....amplificatorul este conectat la laptop si este alimentat de la o baterie de 9V, am doua nelamuriri....condensatorul de cuplaj de 0.47uF de care ar trebui sa fie? styroflex? tantal?.....si rezistenta Rs aplicata pe intrare ce rol are? Multumesc mult...atasez aici datasheet-ul in care aveti schema. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 1. n-ai postat deloc bine aici2. condensatorul merge cam de orice tip numai nepolarizat sa fie3. rezistenta aceea determina impedanta de intrare a amplifului Link spre comentariu
ROBEERT Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 1. n-ai postat deloc bine aici2. condensatorul merge cam de orice tip numai nepolarizat sa fie3. rezistenta aceea determina impedanta de intrare a amplifuluiNu-i nimic, mutam. Asta-i datoria noastra, nu a userilor sa se uite unde trebuie postat. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Rs e impedanţa sursei de semnal, nu a integratului, fiind separate galvanic de condensator. Se poate pune o rez de valoare mare acolo, ptr descărcarea condensatorului la masă cînd nu e cuplat nimic la intrare (100k-1MOhm). Link spre comentariu
xcenik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 salut as vrea si eu schema de la amplicicatorul tau daca se poatemultumescstima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum