Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu schema d-lui ZAL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu e nimic deosebit folosirea ca prefinali a acelor BD-uri 243/244, eu nu mai folosesc altceva decît MJE15030/15031 la schemele cu tensiuni mai mari. Chiar şi aşa, fără radiatoare sau cu radiatoare mici, se încing, ce ar păţi dacă ar fi acolo unele gen BD139/140? În poziţia de trz piloţi e şi mai bine că funcţionează în clasă A acolo.

Link spre comentariu

am si eu o intrebare banala poate

Cum se face cablaju pe placa fara sa stai sa te chinui cu kateru?

Ce solutii/piese se folosesc

Multumesc astept un PM Privat

Citeste aici: viewtopic.php?f=14&t=97 :nebun:

Nu sunt "decat" vreo 78 de pagini :nebunrau: si sunt "dezbatute" diverse metode de realizare a cablajelor imprimate.

Sigur gasesti o metoda pe placul tau, in afara de cea cu cutter-ul. :da

Link spre comentariu

Poate unii dintre ST-uri să fie făcuţi chiar de firma respectivă, de preferat în Maroc, chiar şi aşa sînt puţin altfel decît originalii din anii 70-80. Ăia japonezi sînt toţi făcături, sau mai corect clone moderne după cei clasici, din anii 80, mă îndoiesc că se mai fabrică originalii, japonezii au obiceiul de ai ''împrospăta'' la cîţiva ani prin redenumire şi mici cosmetizări, vezi exemplul cu trz finali 2SA1302/2SC3281 - 2SA1943/2C5200.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am uitat sa spun ca inca nu l-am testaterau vreo 2-3 greseli parca insa in rest pare sa fie ok respecta schema.condensatoarele nemarcate sunt pt filtrarea alimentarii si au valori uzuale cei polarizati sa fie cat mai mari posibil iar cei nepolarizati de pe alimentare sunt pt decuplare si pot fi de 100nF

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări