vasile eugen Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salutare. Ma poate ajuta cineva cu o schema de SONY GX 70ES,Imi este defect transformatorul de alimentare si nu cunosc tensiunile de alimentare care le scoate.Am un comutator pe spate pe care este notat 4-6ohm respectiv 8-16ohm,si nu sunt sigur daca imi modifica mult tensiunea de alimentare.Acest comutator imi comunica cu infasutari a transfomatorului.Va multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Verifică siguranţa termică din primarul trafo, o identifici la pinii trafo după 2 sîrme argintii înseriate cu cele din Cu ale primarului. E posibil să trebuiască dezlipită placa cu contacte ca să poţi umbla acolo. Verifici dacă e întreruptă şi o şuntezi. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 mersi ZAl. exact asa a si fost , am suntat.Este ok. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Bravo! Dacă poţi, pune o poză cu acea parte din traf, ca să vadă şi alţii care nu se pricep unde să caute (sînt cîţiva pe aici). Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 da ZAL am sa pun,cine va lucra la modelul acesta sa aibe grija cind schimba finali .Din alimentarea tranzistorilor finali(final care este situat catre partea frontala) se alimenteaza afisajul printrun stabilizator cu tranzistor si dioda zener.Daca se face scurt ard sigurantele.Pentru driverul STK 3082 III are alimentare(punte +condesatori) separat de finali(tranzistori).Pentru boxe 4-6 ohmi se alimenteaza cu 2*28V/AC iar pentru 8-16 ohmi este alimentarea cu 2*35V/AC.Comutarea se face printrun comutator care este in spate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum