lucione_cip Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salutare, In urma cu 4 zile am instalat windowsul, si nu am reusit sa instalez sunetul, de 4 zile caut pe google si ....nimic, doar pe 2-3 situri am gasit exact ce imi trebuie mie dar nu este free, nu mai stiu unde sa mai caut. , PC-ul este un FUJITSU SIEMENS D1561 iar sunetul este un cipset, deci driver mi-ar trebui: Analog Devices AD1888/AD1980 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] asa scrie in everest, am incercat pana acum cu alte multe drivere dar fara nici un rezultat, ieri am reinstalat windowsul si am zis sa nu mai incerc alt driver pana nu il gasesc pe cel bun. Unde sa mai caut? Sau daca are vrun coleg driverul acesta il rog sa mi-l trimita si mie pe mail [email protected] Astept idei si sfaturi. Stima. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 http://support.ts.fujitsu.com/com/suppo ... loads.html Se poate introduce acolo IDnumber-ul de pe laptop(trabuie sa existe un biletel pe spatele laptop-ului si il cauta ei. Succes! Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Multumesc mult, sa vad ce gasesc si acolo. App, nu este vorba despre laptop, este unitate de calculator Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Vedeti si aici, daca aveti XP, descarcarea se face pe sageata verde. http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=303&k=10&g=106 Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Am reusit Sunteti extraordinari, nici nu mai speram sa rezolv sunetul, azi deja cautam pe la anunturi o placa de sunet mai ieftina.Am rezolvat cu driver dupa situl postat de "Spitfire"Va multumesc foarte mult. Link spre comentariu
MazyMan Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 vand eu o palca de sunet 4+1 genius cu cd driver !!! 15 ron ! trimit si prin posta ! daca te intreseaza cauta-ma pe mess id: mazy_man90 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum