Vizitator Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Salut .Caut macar semnificatia pinilor la memoria 24u02 sau un programator si softul cu care poate fi programata.Pe Google nu am putut gasi nimic. Link spre comentariu
nostrom Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Despre ce soft vorbiti? Trebuia sa spuneti la ce vreti sa folositi aceasta memorie sau ce aparat echipeaza etc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Echipeaza un termometru programabil.Am multe stricate (este memoria de vina , ele fiind intru-un panou electric unde se intampla uneori scurt circuite la 6000 v care prin pulsul generat strica programul din memorie .Este asemanator cu televizoarele traznite unde trebuie rescrisa aceesi memorie).Am si unele bune, din ele urmand sa citesc programul.Daca as avea semnificatia pinilor as vedea daca se poate programa ,de exemlu cu un programator pentru 24c02.La " soft "ma refer la un program unde stie cineva ca se pot citi/scrie 24u02,De exemplu Ponyprog scrie/citeste memorii 24Cxx Link spre comentariu
nostrom Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Personal as salva binul dintr-un termometru care functioneaza si as rescrie memoria cu acest bin folosind un programator pentru memorii uzuale gen 24C02 Cred ca puteti incerca citirea/scrierea folosind datele de la 24c02 merita incercat Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Dupa cum am vazut comparand schema termometrului cu schema unei 42c02 in televizor,are pinii diferiti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Revin cu concluzia, poate ajuta pe cineva.Memoria 24U02 a mers citita/scrisa cu un programator si un soft (IC PROG) pentru 24C02. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum