Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Va rog sa-mi spuneti care dintre urmatoarele letcone pensol sa aleg(vreau sami fac o statie)...merita cel scump cumparat..?ce are in plus fata de primul exceptand elementul de incalzire(standard sau ceramic)..poate imi spune cineva care a lucrat cu amandoua. Multumesc. PENSOL-IRONE-N http://www.tme.eu/html/RO/piese-de-schi ... pelny.html PENSOL SL30CE-I http://www.tme.eu/ro/katalog/artykuly.p ... L+SL30CE-I Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Eu PENSOL-IRONE-N am, de ceva timp si ce sa spun, merge. Un punct minus e mansonul ala de silicon de pe miner care nu prea vrea sa stea, tot cade, l-am fixat cu banda izoliera. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Pai..merge nu prea ma satisface..asa am si eu letcon normal..as vrea sa fie ceva mult mai bun..nu sa-i lipesc manerul cu superglue.. :cry: ..inclin atunci spre PENSOL SL30CE-I dar astept si alte pareri deoarece acesta e mult mai scump..nu numai el cat si varfurile si rezistentele de schimb..Mai am o intrebare..manerul se incinge,..te arde la mana..cum e izolatia fata de varf?? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 cel la 42 de lei nu se potriveste cu "setarile" actualeli statii de lipit facuta dupa schema de pe forum. Poate ca doar trebuie reglata amplificarea de la termocupla. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Oricum eu nu fac statia din schema aceea...folosesc o sursa in comutatie careia ii reglaz factorul de umplere dupa temperatura.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum